Και η Σοφία Σούζα – fashion editor, απο το Star Channel, υποστηρίζει το Chalkida Bridges Marathon! Την Κυριακή 26 Απριλίου, θα είναι μαζί μας στη Χαλκίδα. Συμμετέχουμε όλοι για καλό σκοπό!
Σκάκι – Σιμουλτάνε, αγώνας επίδειξης
Σκάκι – Σιμουλτάνε, αγώνας επίδειξης με 40 αντιπάλους ταυτόχρονα (παιδιά και ενήλικες) απο τον Δημήτριο Μπαλόκα, επικεφαλής προπονητή της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρα 7.30 το απόγευμα, στο στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ.
Όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν ένα μήνα δωρεάν μαθήματα σκακιού.

Σχετικά Άρθρα
Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία με τη συμπαράσταση του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. , διοργανώνει στη Χαλκίδα, τη διεξαγωγή των«Περιφερειακών Αγώνων Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων Ατομικού Α΄ κατηγορίας (γυναικών) και Ομαδικού (ensemple)», για το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, στο κλειστό Γυμναστήριο«Μελίνα Μερκούρη».

