Συγχαρητήρια του δημάρχου για τον μαραθώνιο αγάπης

Συγχαρητήρια του δημάρχου για τον μαραθώνιο αγάπης
18 Μάι

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 15 Μαΐου στη Χαλκίδα το “CHALKIDA BRIDGES MARATHON” ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου, που είχε φιλανθρωπικό σκοπό.
Τον διοργάνωσε ο ΔΟΑΠΠΕΧ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και τα έσοδα που προέκυψαν από τις συμμετοχές θα διατεθούν στον Πανευβοϊκό Σύλλογο “Ο Καλός Σαμαρείτης” για την αγορά μαστογράφου.
Συμμετείχαν εκατοντάδες άτομα κάθε ηλικίας, οι οποίοι απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων των θεατών, που είχαν κατακλύσει την παραλία Χαλκίδας.
Τα θερμά συγχαρητήρια του προς όλους τους συμμετέχοντες εξέφρασε ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, τονίζοντας ότι επρόκειτο για για διοργάνωση με “ιερό” σκοπό.
Παράλληλα, ο δήμαρχος ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση, όπως την ηγεσία και το προσωπικό του ΔΟΑΠΠΕΧ, τις αρμόδιες Διευθύνσεις του Δήμου (Καθαριότητας και Πράσινου), τους γυμναστές και άλλους εθελοντές, την Τροχαία Χαλκίδας, το Λιμεναρχείο, το ΕΚΑΒ, το Σώμα Σαμαρειτών, τους χορηγούς κ.λ.π.
Τόνισε ότι η βοήθειά τους ήταν καθοριστική για την άψογη διοργάνωση του Μαραθωνίου της Αγάπης.

Σχετικά Άρθρα

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΚΥΖΙΚΟΣ
30 Μαρ

Στη 2η αγωνιστική, την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου, στις 19.30, ο  Ηρακλής Χαλκίδας υποδέχεται τον Κύζικο Ν.Περάμου.

Συγχαρητήρια επιστολή στο Α.Σ. Αβαντίδες
19 Απρ

Με αφορμή την άνοδο της ομάδας των «ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ», στην Α’ Εθνική πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών, η Π/δρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, απέστειλε προς τη διοίκηση, αθλήτριες και προπονητές, συγχαρητήρια επιστολή, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Αξιότιμη Πρόεδρε & εκλεκτά μέλη της διοίκησης, Αγαπητές αθλήτριες & Αγαπητοί προπονητέςΕίναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά, ως Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ και […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP