Συγκρότηση συνεργείου συντήρησης γηπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων – εργασίες

Συγκρότηση συνεργείου συντήρησης γηπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων - εργασίες
28 Απρ

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ προχώρησε στη συγκρότηση συνεργείου συντήρησης των Γηπέδων Ποδοσφαίρου με φυσικό και τεχνικό χλοοτάπητα και των αθλητικών εγκαταστάσεων συνολικά.
Το συνεργείο απαρτίζεται από άτομα της κοινωφελούς εργασίας που προσελήφθησαν στο Δήμο από τον ΟΑΕΔ και θα απασχοληθούν στον Δημοτικό Οργανισμό για την κάλυψη των αναγκών του, και πρόκειται για 2 χειριστές τρακτέρ και 2 εργάτες βοηθητικού προσωπικού για την κοπή των χόρτων και λοιπών εργασιών.
Αμέσως μετά τη συγκρότηση του συνεργείου, η πρώτη ενέργεια του ΔΟΑΠΠΕΧ ήταν η προμήθεια καουτσούκ για Δημοτικά Γήπεδα Ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα στο Πάρκο Λαού, στο Βαθύ Αυλίδος και τη Δροσιά.
Ήδη, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εναπόθεσης του υλικού, ομοιοκατανομής του και ανόρθωσης πέλου του Γηπέδου στο Πάρκο Λαού και θα ακολουθήσουν αντίστοιχες εργασίες και στα υπόλοιπα γήπεδα.
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο Γήπεδο Βαθέος Αυλίδος αποκατάστασης φθορών στα προστατευτικά κάγκελα και διάνοιξης εισόδου για να μπορεί να περνά το τρακτέρ εντός του χώρου.
Το συνεργείο θα είναι στη διάθεση του ΔΟΑΠΠΕΧ για όλες τις απαραίτητες και ενδεικνυόμενες εποχικές εργασίες συντήρησης των Δημοτικών Γηπέδων και με φυσικό χλοοτάπητα καθώς και όπου απαιτηθεί στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις.
Επιπλέον, να σημειωθεί ότι από το προσωπικό που διατέθηκε από την κοινωφελή εργασία, τοποθετήθηκαν φύλακες στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, για τη φροντίδα και την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του.

Σχετικά Άρθρα

Εορτασμός Σοροπτιμισμού και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
6 Δεκ

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Χαλκίδα με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων διοργανώνει εκδήλωση για τον Διεθνή Σοροπτιμισμό και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ (Αβάντων 50). Ομιλήτρια, η Αγγελική Γαλάνη – Χαλιώτη, δικηγόρος. Είσοδος ελεύθερη

Έκτακτα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το Θαλασσινό καρναβάλι της Χαλκίδας
16 Φεβ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της TrainOSE, κατόπιν αιτήματος του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), που αφορούσε την αύξηση των δρομολογίων και προσθήκη επιπλέον βαγονιών στα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια, για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, του Σαββάτου 17 και Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018, ώστε να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις και την Τελετή Λήξης του Θαλασσινού μας Καρναβαλιού. […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP