Συνέντευξη Τύπου – “Chalkida Bridges Marathon”

Συνέντευξη Τύπου – Chalkida Bridges Marathon
28 Σεπ

Στα πλαίσια του “Chalkida Bridges Marathon” που θα γίνει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου, αύριο, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 12.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μεγάρου Κότσικα (Φαρμακίδου 15, 1ος Όροφος).
Στα παρακάτω link δείτε και προωθείστε το διαφημιστικό trailer του αγώνα:
https://vimeo.com/233965143 – https://youtu.be/v5bx6uaEHxI

Σχετικά Άρθρα

Πρώτος αγώνας Ελλάδας με Ιρλανδία
12 Ιούλ

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 ξεκινάει το Eurobasket U20, στην πόλη της Χαλκίδας. Πρώτος αγώνας της Ελλάδας είναι με την Ιρλανδία στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου “Τ.Καμπούρης”, στις 18.45. Να σημειωθεί, ότι όλοι οι αγώνες της Εθνικής μας Ομάδας, θα διεξαχθούν στο Κλειστό Κανήθου, και ώρα 18.45. Επόμενος αγώνας, είναι το Σάββατο 16/7, με την Ολλανδία.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Καππαδοκών Προκοπιέων Χαλκίδας ''Ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος''
5 Δεκ

Ο Σύλλογος Καππαδοκών Προκοπιέων Χαλκίδας ‘’Ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος’’ με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ, σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του συλλόγου, με χειροποίητες κατασκευές από τα μέλη του, στην αίθουσα ΄΄Αριστοτέλης’΄ του Δημαρχείου Χαλκίδας από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 από τις 11:00π.μ. – 23:00μ.μ.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP