Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10 το πρωί, στο Μέγαρο Κότσικα (πρώτος όροφος, αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), θα δοθεί συνέντευξη τύπου για το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας, με την παρουσία των συνδιοργανωτών – Περιφέρεια Στ.Ελλάδας, Π.Ε. Εύβοιας, Δήμος Χαλκιδέων, ΔΟΑΠΠΕΧ, Επιμελητήριο Εύβοιας, και των συνεργαζόμενων φορέων – Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας και ΟΛΝΕ.
Συνέντευξη Τύπου – “Chalkida Bridges Marathon”
Στα πλαίσια του “Chalkida Bridges Marathon” που θα γίνει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου, αύριο, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 12.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μεγάρου Κότσικα (Φαρμακίδου 15, 1ος Όροφος).
Στα παρακάτω link δείτε και προωθείστε το διαφημιστικό trailer του αγώνα:
https://vimeo.com/233965143 – https://youtu.be/v5bx6uaEHxI
Σχετικά Άρθρα
Στο Δημοτικό Γυμναστήριο ¨Μ. Μερκούρη¨ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 και Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 και ώρα 17:00, το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας. Επίσης στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας θα διεξαχθεί από τις 31 Μαρτίου 2018 έως 1 Απριλίου 2018 ο αγώνας τοξοβολίας Πανελληνίου επιπέδου Ανοιχτού χώρου.

