Ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., στο πλαίσιο των αναβαθμίσεων των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, πραγματοποίησε τις παρακάτω εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: Αποκατάσταση σπασμένων θυρών, τζαμιών, ελαιοχρωματισμοί ΣΤΙΒΟΣ: Αφαίρεση φθαρμένων-κατεστραμμένων σημείων του ταρτάν και αποκατάσταση τους.
Συνέντευξη τύπου για το “Chalkida Bridges Marathon”
Την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015, και ώρα 11.00 το πρωί, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Χαλκίδας (Φαρμακίδου 15), στον πρώτο όροφο, θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου, στα πλαίσια του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου “Chalkida Bridges Marathon” που θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα, το διήμερο 25 και 26 Απριλίου 2015.
Σχετικά Άρθρα
Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. , διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου 2×18μ. Ανδρών Γυναικών Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου, που θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο « Μ. Μερκούρη».

