Chalkida Bridges Marathon 2015 – Κυριακή 26 Απριλίου στη Χαλκίδα.Ανέβασε κι ΕΣΥ, τη φωτογραφία σου….Γιατί Μόνος σου τρέχεις γρήγορα, αλλά Μαζί με άλλους τρέχεις πιο μακριά!!!!Δήλωσε Συμμετοχή κι ΕΣΥ!
Συνέντευξη τύπου για το “Chalkida Bridges Marathon”
Την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015, και ώρα 11.00 το πρωί, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Χαλκίδας (Φαρμακίδου 15), στον πρώτο όροφο, θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου, στα πλαίσια του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου “Chalkida Bridges Marathon” που θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα, το διήμερο 25 και 26 Απριλίου 2015.
Σχετικά Άρθρα
Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 ξεκινάει το Eurobasket U20, στην πόλη της Χαλκίδας. Πρώτος αγώνας της Ελλάδας είναι με την Ιρλανδία στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου “Τ.Καμπούρης”, στις 18.45. Να σημειωθεί, ότι όλοι οι αγώνες της Εθνικής μας Ομάδας, θα διεξαχθούν στο Κλειστό Κανήθου, και ώρα 18.45. Επόμενος αγώνας, είναι το Σάββατο 16/7, με την Ολλανδία.

