ΒΙΚΟΣ Street Relays Χαλκίδα – Μια μοναδική εμπειρία για όλους!

ΒΙΚΟΣ Street Relays Χαλκίδα - Μια μοναδική εμπειρία για όλους!
5 Νοέ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας της σειράς σκυταλοδρομιών Βίκος Street Relays στη Χαλκίδα! Στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Εύβοιας, παρουσία πλήθους κόσμου, που είτε πήρε σκυτάλη και έτρεξε για την αγορά αθλητικού υλικού, που θα μοιραστεί στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χαλκίδας, είτε βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τον μεγάλο αγώνα τρεξίματος της πόλης, οι Σκυταλοδρομίες Δρόμου προσέφεραν σε ακόμα μία περιοχή της Ελλάδας μια μοναδική αθλητική, φιλανθρωπική και κοινωνική εμπειρία, μια απόδραση από την καθημερινότητα.
Οι Χαλκιδέοι αγκάλιασαν με θέρμη τα Βίκος StreetRelays, βγήκαν στον δρόμο για να αθληθούν, να διασκεδάσουν και παράλληλα να στηρίξουν οικονομικά και όχι μόνο την προσπάθεια όλων για τη συλλογή χρημάτων, που θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία της περιοχής.
Με αρωγό τον Οργανισμό Άθλησης του Δήμου Χαλκιδαίων, τον ΑΣ «Αθλητική Ακαδημία Χαλκίδας», και έχοντας την πολύτιμη υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι πρώτοι αγώνες στη Χαλκίδα αγκαλιάστηκαν απ’ όλους και έδειξαν ότι μπορούν να αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της πόλης.

Σημαντική η βοήθεια της Τροχαίας Χαλκίδας, και του Διοικητή της, κ.Κουκουβίνου, καθώς και του Λιμεναρχείου Χαλκίδας, στη διεξαγωγή των αγώνων με ασφάλεια.  Ευχαριστούμε επίσης, το Σώμα Σαμαρειτών και την Ομάδα Διάσωσης, για την παρουσία και αρωγή τους στην αθλητική εκδήλωση.

Τιμή και χαρά αποτέλεσε η συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, πρωταθλητών και Ολυμπιονικών, που βρέθηκαν στην καρδιά της Χαλκίδας πήραν σκυτάλη και έτρεξαν, μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!
Ηταν εκεί η χάλκινη Ολυμπιονίκης του Σίδνεϋ, στη ρυθμική γυμναστική, Ειρήνη Αϊνδιλή, μια πραγματική μαχητής της ζωής και του αθλητισμού, που στάθηκε στην πανέμορφη και γεμάτη ενέργεια «διαδρομή» των Βίκος StreetRelays ανά την Ελλάδα, που πλέον ήρθε και στην πόλη της. «Ήταν μια σημαντική διοργάνωση για τη Χαλκίδα και συμμετείχα με μεγάλη χαρά. Οι αγώνες είχαν μεγάλη επιτυχία, συνέβαλαν για ένα σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε την σημαντική συμβολή τους στην προβολή της πόλης μας», σχολίασε η Ειρήνη, που κατέβηκε στους αγώνες, με την εντυπωσιακή για άλλη μια φορά, Novasportsrunningteam.
Επίσης, στη Χαλκίδα ήταν και έτρεξαν οι πρωταθλητές αποστάσεων, Χρήστος Παπούλιας, Ανέστης Παπούλιας, Ευτύχης Σουλιώτης, Κώστας Βασιλάκης, Θανάσης Παγουνάδης, ενώ συμμετείχε και η πρωταθλήτρια των 400μ. και 400μ. με εμπόδια, ΕλίναΚαραμπέτσου, η οποία δε θα μπορούσε να λείψει από τα πρώτα Βίκος StreetRelays, που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της, μαζί με την ομάδα του Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας.
«Μπορεί να είμαι αθλήτρια των 400 μέτρων, αλλά με μεγάλη χαρά έτρεξα στα 4Χ2.5000μ. και κατάφερα να δώσω πρώτη την σκυτάλη! Ο Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας και οι αθλητές του είμαστε κοντά σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της πόλης, που έχουν ως στόχο την άθληση, τη φιλανθρωπία και διαφημίζουν ολόκληρη την περιοχή μας», τόνισε η Ελίνα Καραμπέτσου.
Ο Δήμος Χαλκιδέων συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία των πρώτων Βίκος StreetRelays και ο δήμαρχος κ. Χρήστος Παγώνης στάθηκε στα οφέλη της πόλης του από τη διοργάνωση τέτοιων αγώνων. «Ηταν οι πρώτοι αγώνες, ο κόσμος της Χαλκίδας τους αγκάλιασε και αυτό είναι που μετράει περισσότερο. Τα StreetRelays είναι μια πανελλαδική σειρά αγώνων δρόμου, οι οποίοι συμβάλουν σημαντικά και καθοριστικά στον αθλητικό τουρισμό, που θέλουμε να φέρουμε με κάθε τρόπο στην πόλη μας».
Η Λίλιαν Ζλακώνη πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) επανέλαβε την απόφαση της τοπικής αυτοδιοίκησης οι αγώνες του 2018 να είναι νυχτερινοί προσδίδοντας άλλη διάσταση. «Οι αγώνες παρότι δεν προετοιμαστήκαμε για μεγάλο διάστημα στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Εχουμε προγραμματίσει το επόμενο ραντεβού μας, το Μάιο του 2018, να αποτελέσει το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της πόλης, με τη διεξαγωγή των νυχτερινών σκυταλοδρομιών. Θέλουμε να μετατρέψουμε τη Χαλκίδα σε τόπο μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και τα Βίκος StreerRelays θα αποτελούν πυλώνα αυτής της προσπάθεια μας», υπογράμμισε.
Οι αγώνες σκυταλοδρομίας στη Χαλκίδα είχαν έναν επώνυμο θεατή, τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, που ήταν για άλλο λόγο στην πόλη, αλλά φρόντισε να περάσει και να παρακολουθήσει τους αγώνες. «Είναι πολύ σημαντικές τέτοιες διοργανώσεις, αγώνες που προάγουν την υγιεινή ζωή και συνδυάζουν το τρέξιμο με τον αθλητισμό. Είναι υπέροχο να βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα και να χαίρεσαι με τη χαρά όλων αυτών των μικρών παιδιών, τα οποία συμμετείχαν στους αγώνες», σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Οι νικητές των αγωνισμάτων έχουν ως εξής:
4×2.500μ.
Άνδρες: Σταύρος Λίζος, Ιωάννης Νεανίδης, Σταύρος Λίζος, Παναγιώτης Βούλγαρης
Γυναίκες: Αμαλία Μπαρμπάκου, Κατερίνα Κεχρή, Βίκυ Φραγκαλέξη, Θέμις Σούλα
Μικτή: ΕλίναΚαραμπέτσιου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αλεξάνδρα Τσίμη, Δήμητρα Κώνστα.
2×5.000μ.
Άνδρες: Ευτύχιος Σουλιώτης, Αναστάσιος Παπούλιας
Γυναίκες: Μαρία-Ιωάννα Ζαμνέ, Μαρίνα Στρατίκη
Μικτή: Φωτεινή Γκιαούρη, Γιώργος Γκιαούρης
10.000μ.
Άνδρες: Θανάσης Μακρυγιάννης
Γυναίκες: Ρένα Παπαδοπούλου

Ο δεύτερος κύκλος των Βίκος StreetRelays 2017 συνεχίζεται με τον όγδοο αγώνα της σειράς, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στον Πειραιά.
Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@relays.gr ή να ενημερωθείτε από τα SocialMedia.
https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece

https://www.instagram.com/street_relays

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα του ΔΟΑΠΠΕΧ στο facebook, Gohalkida.

Σχετικά Άρθρα

Μαραθώνιος Αγάπης - Στηρίζουμε την Τράπεζα Εθελοντών μυελού των οστών
6 Οκτ

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ στα πλαίσια του 4ου Bridges Marathon Chalkidas, στηρίζει τον σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και την Τράπεζα Εθελοντών του μυελού των οστών, πραγματοποιώντας την ημέρα του Μαραθωνίου την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία της Χαλκίδας, δειγματοληψία σιέλου η οποία θα γίνει από Ομάδα του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας. […]

Πρόβαλε την επιχείρησή σου στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκίδας
18 Μαΐ

Ο Δήμος Χαλκιδέων στο πλαίσιο των δράσεών του για τουριστική ενημέρωση των επισκεπτών και στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, προτίθεται να συμπεριλάβει στη σελίδα του στο διαδίκτυο, κατάλογο των επιχειρήσεων εστίασης και ψυχαγωγίας που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου. Όσοι ιδιοκτήτες καταστημάτων (καφέ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης) επιθυμούν να αναγράφεται η επιχείρησή τους, στην επίσημη σελίδα […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP