Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
3 Νοέ

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας  (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ), θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη  4 Νοεμβρίου 2021  και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κότσικα» [Φαρμακίδου 15, 1ος όροφος] και περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Περί αντικατάστασης μέλους Διοικητικού Συμβουλίου ΔΟΑΠΠΕΧ

ΘΕΜΑ 2ο: Συζήτηση και προτάσεις για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο

ΘΕΜΑ  3ο:  Κατάρτιση Σχεδίου Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2022 του ΔΟΑΠΠΕΧ

ΘΕΜΑ 4ο: ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2ης ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2021

ΘΕΜΑ 5: 6η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 6ο: Περί Έγκρισης Προσλήψεων  Έκτακτου Προσωπικού  ΙΔΟΧ  διάρκειας έως οκτώ [8] μηνών έτους 2021 στον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. συνολικού αριθμού ενός [1] ατόμου για τις έκτακτες ανάγκες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών και ανάγκης περιορισμού της διασποράς του ΚορωνοϊούCOVID-19.

ΘΕΜΑ 7ο: ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Γ’ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2021

Συνεδρίαση Παρασκευής  5 Νοεμβρίου 2021  και ώρα 18:00

ΘΕΜΑ 1ο   :  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ  ΔΟΑΠΠΕΧ   εσοδων εξοδων χρησεωσ 2020

Επισήμανση: Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 της αρ. Δ1α/ΓΠ. Οικ. 55400/12-09-2021  (ΦΕΚ Β’ 4206)   ΚΥΑ συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων με φυσική παρουσία δύνανται να πραγματοποιηθούν χωρίς τον περιορισμό ατόμων του προηγούμενου σημείου, αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10, και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων [απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκόμενων, αναλογία του ενός (1) ατόμου ανά πέντε (5) τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού].

Οι ανεμβολίαστοι μπορούν να παρακολουθήσουν την Συνεδρίαση μέσω ηλεκτρονικών μέσων. (Τηλεδιάσκεψη)

Σχετικά Άρθρα

Έκτακτα μέτρα λόγω καύσωνα σε ανοικτούς Δημοτικούς Αθλητικούς Χώρους
23 Ιούν

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τις επόμενες ημέρες αναμένεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι ο ΔΟΑΠΠΕΧ, αποφάσισε για τη λήψη έκτακτων μέτρων για τη λειτουργία των ανοικτών Δημοτικών αθλητικών του χώρων.   Συγκεκριμένα από σήμερα […]

Ανακοίνωση για τα Έσοδα του 6th Chalkida Bridges Half Marathon
16 Οκτ

Ανακοίνωση για τα Έσοδα του 6th Chalkida Bridges Half Marathon Ο ΔΟΑΠΠΕΧ και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης» ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες στον 6ο Ημιμαραθώνιο Χαλκίδας «Chalkida Bridges Half Marathon» για την ανταπόκριση τους και για την επίτευξη του σκοπού του. Από τις συμμετοχές, τα έσοδα τα οποία προέκυψαν ανέρχονται στο […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP