Αποκατάσταση των προδιαγραφών, του Κλειστού Γυμναστηρίου Αυλίδας

Αποκατάσταση των προδιαγραφών, του Κλειστού Γυμναστηρίου Αυλίδας
7 Ιούν

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ, προκειμένου να επιλύσει το πρόβλημα χωροθέτησης των μπασκετών στο κλειστό γυμναστήριο Αυλίδας, προέβη σε προέκταση εξωτερικής σιδηροκατασκευής, καλυμμένη με θερμομονωτικό υλικό (πάνελ), για τη δημιουργία εσοχής και στις δύο πλευρές του γηπέδου, με σκοπό την εγκατάσταση των μπασκετών, προκειμένου να τηρηθούν οι σωστές προδιαγραφές και διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου, του κλειστού γυμναστηρίου Αυλίδας.

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλκίδα, οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες Χάντμπολ της ΑΕΚ
12 Οκτ

Με τη Διοίκηση της ΑΕΚ συναντήθηκε (Δευτέρα 11 /10/2021), η πρόεδρος του Οργανισμού, Ελένη Αϊδίνη, στο πλαίσιο του ”EHF European League Men 2021/22” και για τους πέντε (5) αγώνες που θα δώσει η ομάδα ΧΑΝΤΜΠΟΛ της ΑΕΚ, με έδρα τη Χαλκίδα και το κλειστό γυμναστήριο Κανήθου «Τ.Καμπούρης». Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής:1η αγωνιστική […]

Ακύρωση της εκδήλωσης από το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας
29 Δεκ

Λόγω ακαταλληλότητας του εξοπλισμού, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι κατασκευές των παιδιών που θα πραγματοποιούταν από το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας στην πέργκολα του Αγίου Νικολάου ακυρώνονται. Το υπόλοιπο πρόγραμμα παραμένει ως έχει. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε με Δελτίο Τύπου.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP