Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
13 Απρ

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 και ώρα 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας(Φαρμακίδου 15 – 1ος όροφος ) και περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 1ο : 1η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2022
ΘΕΜΑ 2ο : ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ A’ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2022
ΘΕΜΑ 3ο : 2η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2022

Επισήμανση: Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 της αρ. Δ1α/ΓΠ. Οικ. 81558/29-12-2021(ΦΕΚ Β’ 6290) ΚΥΑ , οι συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων γίνεται μέσω φυσικής παρουσίας όσων συμμετεχόντων είναι πλήρως εμβολιασμένοι σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 9 ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο , σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9. Στην περίπτωση αυτή οι συμμετέχοντες που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή δεν έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο , συμμετέχουν μέσω ηλεκτρονικών μέσων. (Τηλεδιάσκεψη)

Σχετικά Άρθρα

Έναρξη του προγράμματος «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας – Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών»
18 Σεπ

Ο Δήμος Χαλκιδέων, ο ΔΟΑΠΠΕΧ, ο ΔΟΠΠΑΧ (Εστία Γνώσης και Πολιτισμού Χαλκίδας), σας ενημερώνουν ότι η έναρξη του προγράμματος «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας – Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, θα γίνει από την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε ομάδες εκπαιδευτικών και γονέων και εφαρμόζεται για έβδομο συνεχή χρόνο […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP