Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
3 Νοέ

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας  (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ), θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη  4 Νοεμβρίου 2021  και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Κότσικα» [Φαρμακίδου 15, 1ος όροφος] και περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Περί αντικατάστασης μέλους Διοικητικού Συμβουλίου ΔΟΑΠΠΕΧ

ΘΕΜΑ 2ο: Συζήτηση και προτάσεις για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο

ΘΕΜΑ  3ο:  Κατάρτιση Σχεδίου Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2022 του ΔΟΑΠΠΕΧ

ΘΕΜΑ 4ο: ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 2ης ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2021

ΘΕΜΑ 5: 6η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 6ο: Περί Έγκρισης Προσλήψεων  Έκτακτου Προσωπικού  ΙΔΟΧ  διάρκειας έως οκτώ [8] μηνών έτους 2021 στον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. συνολικού αριθμού ενός [1] ατόμου για τις έκτακτες ανάγκες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών και ανάγκης περιορισμού της διασποράς του ΚορωνοϊούCOVID-19.

ΘΕΜΑ 7ο: ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Γ’ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2021

Συνεδρίαση Παρασκευής  5 Νοεμβρίου 2021  και ώρα 18:00

ΘΕΜΑ 1ο   :  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ  ΔΟΑΠΠΕΧ   εσοδων εξοδων χρησεωσ 2020

Επισήμανση: Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 της αρ. Δ1α/ΓΠ. Οικ. 55400/12-09-2021  (ΦΕΚ Β’ 4206)   ΚΥΑ συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων με φυσική παρουσία δύνανται να πραγματοποιηθούν χωρίς τον περιορισμό ατόμων του προηγούμενου σημείου, αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10, και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων [απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκόμενων, αναλογία του ενός (1) ατόμου ανά πέντε (5) τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού].

Οι ανεμβολίαστοι μπορούν να παρακολουθήσουν την Συνεδρίαση μέσω ηλεκτρονικών μέσων. (Τηλεδιάσκεψη)

Σχετικά Άρθρα

Πανελλήνιο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπρίτζ Κεντρικής Ελλάδος, 6 έως 8 Σεπτεμβρίου 2019 στη Χαλκίδα
7 Σεπ

Ο Αθλητικός Όμιλος Μπρίτζ Χαλκίδας (Α.Ο.Μ.Χ.), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπρίτζ και με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει το Πανελλήνιο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος, το τριήμερο 6 έως 8 Σεπτεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης». Η συμμετοχή των αθλητών από όλη την Ελλάδα αναμένεται να ξεπεράσει τα […]

Μήνυμα Προέδρου ΔΟΑΠΠΕΧ για τη 19η Μαΐου, «Ημέρα Εθνικής Μνήμης Γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου»
19 Μάι

Συνάντηση είχε προ ημέρων η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, με τον Πρόεδρο Κώστα Καραγιάννη και μέλη του Συλλόγου Ποντίων Ν. Εύβοιας «Οι Κομνηνοί», για τις εκδηλώσεις τιμής της 19ης Μαΐου, Ημέρα Εθνικής Μνήμης Γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου. Η Πρόεδρος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της, αλλά και τη σύμφωνη γνώμη του Οργανισμού, για τον τρόπο […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP