ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
11 Σεπ

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) θα πραγματοποιηθεί την  Δευτέρα 12  Σεπτεμβρίου  2022  και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας  (Φαρμακίδου 15 – 1ος όροφος ) και περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Περί έγκρισης προγράμματος  χρήσης    χώρων ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ  Δημοτικών Κλειστών Γυμναστηρίων

ΘΕΜΑ 2Ο : Περί έγκρισης προγράμματος  χρήσης    ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ

ΘΕΜΑ 3ο:  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ 2022-2023

ΘΕΜΑ 4ο: Παραχώρηση Δημοτικών Γηπέδων Ποδοσφαίρου ως αγωνιστικές  έδρες

ΘΕΜΑ 5ο : Περί Προγραμματισμού Προσλήψεων  Έκτακτου Προσωπικού  ΙΔΟΧ  διάρκειας οκτώ [8] μηνών έτους 2023 στον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. συνολικού αριθμού τεσσάρων [4] ατόμων πλήρους απασχόλησης για τις ανάγκες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, Πολιτιστικών – Αθλητικών Εκδηλώσεων  και   τεσσάρων [4] μουσικών εκτελεστών μερικής απασχόλησης για τις ανάγκες  των Μουσικών Συνόλων.

ΘΕΜΑ 6ο: ΑΙΤΗΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

ΘΕΜΑ  7ο : 7η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2022

ΘΕΜΑ 8ο: ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Β’ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2022

ΘΕΜΑ 9ο: ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

ΘΕΜΑ 10ο: AΠΟΔΟΧΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΜΗΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΘΕΜΑ 11ο : Περί Έγκρισης σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ ΔΟΑΠΠΕΧ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για την Πράξη «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ»

Σχετικά Άρθρα

Καρναβάλι Χαλκίδας 2023 σε στεριά και θάλασσα - «Βούλιαξε» η Χαλκίδα
27 Φεβ

Με ένα «τρελό» Αποκριάτικο πάρτι, πολύ κέφι και χορό, χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες, ολοκληρώθηκαν οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Χαλκίδας 2023 σε στεριά και θάλασσα, στον Δήμο Χαλκιδέων. Το Καρναβάλι ξεκίνησε με τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο να δίνουν το έναυσμα για την παρέλαση των πεζοπόρων τμημάτων, την […]

Σεμινάριο Γλυπτικής για ενήλικες Ανθρώπινη φιγούρα : από το ρεαλισμό στην αφαίρεση
22 Ιούν

Ανθρώπινο σώμα: το τόσο οικείο και ταυτόχρονα το τόσο άγνωστο. Αποτελούσε και αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους τους καλλιτέχνες, όλες τις εποχές. Η παρατήρηση, η ανάλυση, το σχέδιο, η σύνθεση, θέματα ανατομίας και αναλογιών είναι μερικά από τα στοιχεία που θα μελετηθούν, με στόχο οι συμμετέχοντες να πειραματιστούν και να εκφραστούν δημιουργικά. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP