Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

18 Φεβ

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας  (Φαρμακίδου 15 – 1ος όροφος ) και περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο  : Ετήσιο Σχέδιο Δράσης

ΘΕΜΑ 2ο: Νυχτερινός αγώνα σε δημόσιο δρόμο στην Χαλκίδα  με την επωνυμία  EVRIPOS NIGHT RUN 2022

ΘΕΜΑ 3ο: Άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. για την είσπραξη εσόδων από αθλητικές ή άλλες διοργανώσεις

ΘΕΜΑ 4ο : Περί Προγραμματισμού Προσλήψεων με σύμβαση εργασίας  ΙΔΟΧ αμειβομένων  αποκλειστικά από το αντίτιμο που εισπράττει ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. για την λειτουργία των πολιτιστικών  και αθλητικών  δομών   έτους 2021-22

ΘΕΜΑ 5ο : Περί Έγκρισης σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. και Δήμου Χαλκιδέων για την Προτεινόμενη προς χρηματοδότηση Πράξη «Επισκευή Συντήρηση και Νέες Κατασκευές Αναβάθμισης Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Χαλκιδέων», για την υπογραφή της και ορισμός μέλους στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης

ΘΕΜΑ 6ο : Περί  εκμίσθωσης και λειτουργίας Θερινού Κινηματογράφου «REX»

ΘΕΜΑ 7ο : Ενημέρωση για οφειλές  Μαρίας Κεμίδη από  την εκμίσθωση διαμερίσματος   επί της οδού Λυκόφρωνος και Φαρμακίδου όπως προκύπτουν από τις διατάξεις ΙVτου υπ’αριθμ. 2349 / 31-12-2012 Ιδιωτικού  Συμφωνητικού εκμίσθωσης και της 15/2015 απόφασης ΔΣ περί ρύθμισης οφειλής του υπ’αριθμ. 2349/31-12-2012 Ιδιωτικού Συμφωνητικού μίσθωσης.

ΘΕΜΑ 8ο : Περί έγκρισης όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση διαμερίσματος   επί της οδού Λυκόφρωνος και Φαρμακίδου

ΘΕΜΑ 9Ο : Περί έγκρισης όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση κυλικείου στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Ηρώων του ‘ 40 ».

Θέμα 10ο  : Παραχώρηση Δημοτικού  Γυμναστηρίου  «M. Mερκούρη»   για  την   διεξαγωγή  αγώνων   ΚΑΡΑΤΕ

ΘΕΜΑ 11ο :  Παραχώρηση του Δημοτικού Κλειστού  Γυμναστηρίου ¨Τ. Καμπούρης¨   στην Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης   για  την διεξαγωγή προκριματικών αγώνων   των εθνικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών

Θέμα 12ο  : Παραχώρηση Δημοτικού  Γυμναστηρίου  «Τ. Καμπούρης»  στην Ελληνική Ομοσπονδία  ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ για  την   διεξαγωγή  αγώνων

Θέμα 13ο  : Παραχώρηση Δημοτικού  Γυμναστηρίου  «Τ. Καμπούρης»   στην ΕΤΑΝΕ για  την   διεξαγωγή  αγώνων   ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ