21η ΜΑΪΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

21η ΜΑΪΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
21 Μαΐ

Στα πλαίσια της σημερινής ημέρας, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, αναφέρει τα εξής:

«H σημερινή 21η Μαΐου αποτελεί Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού, η οποία καθιερώθηκε τον Νοέμβριο του 2001 από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την Πολιτισμική Διαφορετικότητα, τον Διάλογο και την Ανάπτυξη.

Λόγω των προβλημάτων που ανέκυψαν εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε όπως ακριβώς είχαμε προγραμματίσει. Με αισιόδοξες σκέψεις για την πορεία της χώρας μας, θα επιδιώξουμε αυτό το καλοκαίρι ο Πολιτισμός να έχει τον πρώτο λόγο.

Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεωντόσο ψυχαγωγικού χαρακτήρα με μουσικοχορευτικές βραδιές, θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, όσο και δρώμενα που στόχο θα έχουν την διεύρυνση των γνώσεων μας σχετικά με τον Ελλαδικό καιπαγκόσμιο πολιτιστικό πλούτο πάντοτε με ενδιαφέρον και σεβασμό προς την πολιτισμική διαφορετικότητα».

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση με εκπροσώπους του EUROP.RAID
18 Μαΐ

Στα πλαίσια της επίσκεψής τους στην πόλη της Χαλκίδας στις 8 και 9 Αυγούστου 2016 και της οργάνωσης του ταξιδιού τους στη χώρα μας, οι εκπρόσωποι του Europ.Raid, Benjamin Laidin και Jeremy Blandin, είχαν εθιμοτυπική συνάντηση χθες Τρίτη 17/5/16, με την Π/δρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη. Η πρόεδρος τους καλωσόρισε στην πόλη μας και τους […]