21η ΜΑΪΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

21η ΜΑΪΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
21 Μαΐ

Στα πλαίσια της σημερινής ημέρας, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, αναφέρει τα εξής:

«H σημερινή 21η Μαΐου αποτελεί Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού, η οποία καθιερώθηκε τον Νοέμβριο του 2001 από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την Πολιτισμική Διαφορετικότητα, τον Διάλογο και την Ανάπτυξη.

Λόγω των προβλημάτων που ανέκυψαν εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε όπως ακριβώς είχαμε προγραμματίσει. Με αισιόδοξες σκέψεις για την πορεία της χώρας μας, θα επιδιώξουμε αυτό το καλοκαίρι ο Πολιτισμός να έχει τον πρώτο λόγο.

Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεωντόσο ψυχαγωγικού χαρακτήρα με μουσικοχορευτικές βραδιές, θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, όσο και δρώμενα που στόχο θα έχουν την διεύρυνση των γνώσεων μας σχετικά με τον Ελλαδικό καιπαγκόσμιο πολιτιστικό πλούτο πάντοτε με ενδιαφέρον και σεβασμό προς την πολιτισμική διαφορετικότητα».

Σχετικά Άρθρα

7o Κολυμπώ για τους Άλλους - 3 Ιουνίου 2018 στη Χαλκίδα
30 Μαΐ

Στις 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που συνδυάζει τον αθλητισμό με το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης για πρώτη φορά στην πόλη της Χαλκίδας. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τα προηγούμενα έτη η διοργάνωση, το 7ο «Κολυμπώ για τους άλλους», θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά με συνδιοργανωτές  την “The Extra Mile” και το Tedx Χαλκίδας, υπό […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP