Ο ΔΟΑΠΠΕΧ, προκειμένου να επιλύσει το πρόβλημα χωροθέτησης των μπασκετών στο κλειστό γυμναστήριο Αυλίδας, προέβη σε προέκταση εξωτερικής σιδηροκατασκευής, καλυμμένη με θερμομονωτικό υλικό (πάνελ), για τη δημιουργία εσοχής και στις δύο πλευρές του γηπέδου, με σκοπό την εγκατάσταση των μπασκετών, προκειμένου να τηρηθούν οι σωστές προδιαγραφές και διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου, του κλειστού γυμναστηρίου Αυλίδας.
Ακύρωση της εκδήλωσης από το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας
29
Δεκ
Λόγω ακαταλληλότητας του εξοπλισμού, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι κατασκευές των παιδιών που θα πραγματοποιούταν από το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας στην πέργκολα του Αγίου Νικολάου ακυρώνονται.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα παραμένει ως έχει. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε με Δελτίο Τύπου.
Σχετικά Άρθρα
Κατόπιν ενημέρωσης της παραγωγής, η θεατρική παράσταση «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ», πουεπρόκειτο να γίνει την Κυριακή 8 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο θέατρο «Ορέστης Μακρής», ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.

