Ακύρωση των σημερινών εορταστικών εκδηλώσεων(29/12) στην πλατεία του Αγίου Νικολάου

29 Δεκ

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι εορταστικές εκδηλώσεις για σήμερα Κυριακή 29/12, που επρόκειτο να γίνουν στην πλατεία Αγίου Νικολάου, ώρα 18:00, με την Ορχήστρα & Χορωδία της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής «ΓΕΦΥΡΕΣ» και με τη συμμετοχή της χορωδίας του Συλλόγου Δοκού «Η Άνοιξη», ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα παραμονές πρωτοχρονιάς, ισχύει ως έχει, σε διαφορετική περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε με νεότερο δελτίο τύπου

√ Δευτέρα 30/12, ώρα 18,00,  Πλατεία Αγίου Νικολάου

ΓΛΕΝΤΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ, με το Σύνδεσμο των εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», συνοδεία ορχήστρας παραδοσιακής μουσικής

√ Τρίτη 31/12, ώρα 11:00 Εμπορικοί δρόμοι, Πλατείες: Δικαστηρίων & Αγίου Νικολάου