Κατόπιν ενημέρωσης της παραγωγής, η θεατρική παράσταση «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ», πουεπρόκειτο να γίνει την Κυριακή 8 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο θέατρο «Ορέστης Μακρής», ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ, θερμός υποστηρικτής του @TEDxChalkida
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ είναι θερμός υποστηρικτής της πρώτης διοργάνωσης του @TEDxChalkida στην πόλη μας! Ένας παγκόσμιος θεσμός έρχεται στη Χαλκίδα στις 14 Μαΐου και ανυπομονούμε να συμμετέχουμε!
Δέκα αναγνωρισμένοι ομιλητές , καλλιτέχνες, μουσικές και δρώμενα θα κάνουν το Σάββατο μας πραγματικά ξεχωριστό! Και την Κυριακή 15 Μαΐου τρέχουμε όλοι μαζί στον δικό μας Μαραθώνιο!
Η Χαλκίδα μας ξανά στο προσκήνιο το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Μαΐου!
http://tedxchalkida.com/ #tedxchalkida #paths
Σχετικά Άρθρα
Με το πέρας των εργασιών μετατόπισης του αγωγού φυσικού αερίου στον Κόμβο του Αγίου Στεφάνου εξαιτίας των συνοδών έργων που εκτελούνται για το Νοσοκομείο Χαλκίδας, αποκαταστάθηκε η ροή φυσικού αερίου στο «Κολυμβητήριο Χαλκίδας» και ως εκ τούτου από σήμερα Παρασκευή (8/11)θα λειτουργεί κανονικά.

