Επιμορφωτική δράση με τίτλο «»Προσέγγιση της διαφορετικότητας και της προσφυγιάς μέσα απο το παραμύθι», διοργανώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, 17.00 – 20.00, στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα.
Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής, την παραμονή 25 Ιουλίου

20
Ιούλ
Τις φετινές εκδηλώσεις για την Πολιούχο της Χαλκίδας, Αγία Παρασκευή, θα λαμπρύνει με την παρουσία της την παραμονή της γιορτής, την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, εκτός από τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλκιδέων και η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.
Σχετικά Άρθρα
Η Πρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ διακηρύσσει τη με ανοικτό διαγωνισμό επιλογή αναδόχου για την προμήθεια Φυσικού Αερίου για τις ανάγκες του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής για τις ανάγκες του Κολυμβητηρίου Χαλκίδος, προϋπολογισμού 63.600,00 Ευρώ (με Φ.Π.Α.). Όροι Διακήρυξης ΕΔΩΥπεύθυνη Δήλωση ΕΔΩ