Δείτε εδώ την πρόσκληση:
Ο δήμαρχος στην εθνική γυναικών μπάσκετ – ενόψει του αγώνα Ελλάδα Βουλγαρία

Την αποστολή της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ γυναικών, επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στο Κλειστό Κανήθου, ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης.
Σημειώνεται ότι η εθνική ομάδα βρίσκεται από την Πέμπτη 17/11 στη Χαλκίδα, προετοιμαζόμενη για το κρίσιμο παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 16:00 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.
Ο δήμαρχος καλωσόρισε τις αθλήτριες και το προπονητικό team, καθώς και τους ανθρώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και στο αυριανό παιχνίδι με τη Βουλγαρία, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στην τελική φάση του EUROBASKET 2017, στην Τσεχία.
Παράλληλα, ο Χρήστος Παγώνης διαβεβαίωσε ότι ο κόσμος της περιοχής, θα είναι για άλλη μια φορά στο πλευρό της εθνικής μας και θα ενισχύσει την προσπάθεια των αθλητριών, οι οποίες όπως είπε, θα πρέπει να θεωρούν “σπίτι” τους το Κλειστό Γήπεδο Χαλκίδας “Τ. Καμπούρης”.
Σχετικά Άρθρα
Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Κακοποιημένης Γυναίκας και Κακοποιημένου Παιδιού «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, την ετήσια συνεστίαση του με φιλανθρωπικό σκοπό, στο ΝΑΟΥΜ House, με τη φιλική συμμετοχή της ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ, των Μουσικών Συνόλων του ΔΟΑΠΠΕΧ κ.α. Σας περιμένουμε!