Στηρίζουμε τις αθλητικές μας ομάδες!

Στηρίζουμε τις αθλητικές μας ομάδες!
4 Απρ

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ συγχαίρει τις αθλητικές ομάδες της Χαλκίδας και της Εύβοιας, που έχουν καταφέρει τη φετινή αγωνιστική χρονιά να προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις και νίκες στο φίλαθλο κοινό.
Ο ΝΟΧ, διαγράφει καταπληκτική πορεία στο Πρωτάθλημα Πόλο της Α2 και ευχόμαστε να συνεχίσει την άνοδο. Ο Α.Ο. Χαλκίδας, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας του και τόσο ο Ηρακλής Χαλκίδας στο βόλεϊ όσο και ο Γ.Σ. Κύμης στο μπάσκετ, έχουν πετύχει την παρουσία τους στα μεγάλα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, εκπροσωπώντας επάξια την πόλη μας και το Ν. Εϋβοιας.
Αξίζει όλη η Χαλκίδα να συνεχίσει να αγκαλιάζει την προσπάθεια των ομάδων και να τις ενδυναμώνει με μαζική παρουσία στις κερκίδες, ω΄στε να επιτευχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι στόχοι τους.

Είναι ευκαιρία, να δώσουμε όλοι μαζί και πάλι δυναμικό παρόν, το Σάββατο 8/4/2017, στις 17:00, στο κλειστό Κανήθου, στηρίζοντας την ομάδα Μπάσκετ του ΓΣ Κύμης εναντίον του Απόλλωνα Πάτρας στο παιχνίδι παραμονής της στην Α1 Basket league.
Και την Κυριακή 9/4/2017, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου, στις 19.30, στο παιχνίδι βόλευ της Α1, Ηρακλής Χαλκίδας – Κύζικος Ν.Περάμου.

Σχετικά Άρθρα

Δολιοφθορά στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας
25 Μάι

Σας γνωρίζουμε ότι το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας, έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα που  διεξάγεται, για δολιοφθορά που συνέβη, στο χώρο μυϊκής ενδυνάμωσης του Σταδίου. Συνεπώς μέχρι αύριο Παρασκευή 25/6 και ώρα 13:00

Τέσσερις οι Γαλάζιες Σημαίες σε ακτές του Δήμου Χαλκιδέων για το 2022
18 Μάι

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, που αποτελεί τον Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη Ελλάδα,   κυματίζει τη φετινή χρονιά σε  Πεντακόσιες ογδόντα μία (581) παραλίες, δεκαπέντε μαρίνες και έξι τουριστικά σκάφη κέρδισαν φέτος Γαλάζιες Σημαίες, φέρνοντας την Ελλάδα για ακόμα μία φορά στην 2η θέση παγκοσμίως, ανάμεσα […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP