Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας – Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.» , ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη δύο (2) ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. που εδρεύει στην Χαλκίδα-Φαρμακίδου 15. Ανακοίνωση ΕΔΩ Αίτηση ΕΔΩ
Την Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας απόλαυσε η Χαλκίδα
Ο μήνας Ιούλιος φέτος στη Χαλκίδα θα είναι ξεχωριστός, αφού είναι αφιερωμένος στη μουσική και τις Φιλαρμονικές. Εξαιρετικές μπάντες θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας, απο τον ΔΟΑΠΠΕΧ, χαρίζοντάς μας ξεχωριστές μουσικές βραδιές.
Την έναρξη έκανε η Υπηρεσία Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, την οποία απολαύσαμε σε ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα.
Αρχιμουσικός της Μπάντας της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ο Ανθυπαστυνόμος ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης.
Ο Δήμαρχος Χαλκίδας μετά το πέρας της μουσικής βραδιάς τίμησε τον Αρχιμουσικό κ.Μητσόπουλο και την Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας με αναμνηστική πλακέτα.
Σχετικά Άρθρα
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 επίσκεψη του 16ου Νηπιαγωγείου Χαλκίδας στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.










