Τον Ολυμπιακό υποδέχεται το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα, ο Ηρακλής Χαλκίδας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Volley League, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Τάσος Καμπούρης” Κανήθου. Μετά από έξι αγωνιστικές ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή με 19 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ ακολουθεί με 14, ο Φοίνικας Σύρου έχει 13 και ο Ηρακλής Χαλκίδας 12.
Εκδήλωση για την ανακύκλωση και το περιβάλλον
Εκδήλωση με θέμα την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος, διοργανώνεται την Παρασκευή 19 Μαΐου, από τις 09:30πμ μέχρι τις 13:30μμ, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, με πρωτοβουλία του Δήμου Χαλκιδέων και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) και τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης.
Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος 400 περίπου μαθητές από Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων, τα οποία μέσα από δημιουργικά και διαδραστικά παιχνίδια και το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης, θα ενημερωθούν για την ανακύκλωση των συσκευασιών και την προστασία του περιβάλλοντος.
Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δράσεων του Δήμου Χαλκιδέων, που έχουν επίκεντρο την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 5 Ιουνίου.

Σχετικά Άρθρα
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ σας προσκαλεί στη μαθητική συναυλία πιάνου της τάξης της καθηγήτριας Γιάννης Γκαρά του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας “Νίκος Σκαλκώτας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μάη, στις 8 το βράδυ στο Θέατρο Παπαδημητρίου. Είσοδος ελεύθερη.

