Μαθαίνοντας τα παιδιά τον ΚΟΚ

Μαθαίνοντας τα παιδιά τον ΚΟΚ
21 Σεπ

3η ημέρα-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Για σήμερα το πρωί της Πέμπτη 21/9/17 στην πλατεία Μάλλιου, εξήντα και πλέον μαθητές και μαθήτριες του 20ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, επισκέφθηκαν το Υπαίθριο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, όπου υπό την καθοδήγηση του Εκπαιδευτή του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ρούσσου Πανταζή, έκαναν ποδήλατο και κυκλοφόρησαν ως πεζοί στο ΠΚΑ, μαθαίνοντας τα σήματα, τις διαγραμμίσεις και τηρώντας του κανόνες οδικής κυκλοφορίας.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ & ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ
Το απόγευμα στον ίδιο χώρο και ώρα: 18:30, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παράσταση Καραγκιόζη από το θέατρο Σκιών Αθανασίου και στη συνέχει ακολουθεί το Παιδικό Πάρτυ.

Σχετικά Άρθρα

Έκθεση ΑΚΟΥΑΡΕΛΛΑΣ του Μάριου Μεσσήνη
12 Ιούλ

Τα εγκαίνια της «Έκθεσης Ακουαρέλλας», του Μάριου Μεσσήνη, που θα παρουσιαστεί, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ, στο Κόκκινο Σπίτι, θα γίνουν το Σάββατο 15 Ιουλίου και ώρα 20:30. Η διάρκεια θα είναι, από 15 έως 30 Ιουλίου 2017 και οι Ώρες λειτουργίας 19.00 – 23.00. Είσοδος ελεύθερη.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP