Με τους REC θα διασκεδάσουμε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, μετά το Θαλασσινό Καρναβάλι μέσα στον Ευβοϊκό, ολοκληρώνοντας τις αποκριάτικες εκδηλώσεις της Χαλκίδας. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο στρογγυλό της παραλίας, στις 20.30, μετά την Τελετή λήξης, το κάψιμο του Καρνάβαλου μέσα στον Ευβοϊκό και τη ρήψη των πυροτεχνημάτων.
Ακύρωση θεατρικής παράστασης «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ»
6
Αυγ
Κατόπιν ενημέρωσης της παραγωγής, η θεατρική παράσταση «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ», πουεπρόκειτο να γίνει την Κυριακή 8 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο θέατρο «Ορέστης Μακρής», ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.
Σχετικά Άρθρα
Τα εγκαίνια της «Έκθεσης Ακουαρέλλας», του Μάριου Μεσσήνη, που θα παρουσιαστεί, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ, στο Κόκκινο Σπίτι, θα γίνουν το Σάββατο 15 Ιουλίου και ώρα 20:30. Η διάρκεια θα είναι, από 15 έως 30 Ιουλίου 2017 και οι Ώρες λειτουργίας 19.00 – 23.00. Είσοδος ελεύθερη.

