Δήμος Χαλκιδέων: «Στολίζουμε όλοι μαζί το δέντρο των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Αγκαλιάζουμε και προστατεύουμε την διαφορετικότητα»

Δήμος Χαλκιδέων: «Στολίζουμε όλοι μαζί το δέντρο των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Αγκαλιάζουμε και προστατεύουμε την διαφορετικότητα»
1 Δεκ

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό του Δήμου Χαλκιδέων, υπό την αιγίδα του Δήμου και του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), διοργανώνουν εκδήλωση στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου των παιδιών με ειδικές ανάγκες, με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 το πρωί, στην πλατεία πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας.«Οι ημέρες των Χριστουγέννων χαρακτηρίζονται από την αξία της αγάπης, ιδιαίτερα της αγάπης στον συνάνθρωπο. Θεματοφύλακες της αγάπης αυτής στον κόσμο είναι τα παιδιά. Είναι όλα τα παιδιά, όσο διαφορετικά και ιδιαίτερα κι αν είναι. Τη δική τους χαρά, αισιοδοξία και αλληλεγγύη αγκαλιάζουμε, στέλνοντας το μήνυμα της προστασίας της διαφορετικότητας και σας καλούμε να στολίσουμε όλοι μαζί το δέντρο των παιδιών και να κηρύξουμε την έναρξη των εορτών.», δήλωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Σχετικά Άρθρα

Εγκαινιάστηκε η έκθεση του Αλέξανδρου Χαιρετάκη
9 Νοέ

Εγκαινιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου, η έκθεση ζωγραφικής του Αλέξανδρου Χαιρετάκη, που στεγάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη “Δημήτρη Μυταρά” στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στη Χαλκίδα. Η έκθεση οργανώνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Χαλκιδέων και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 26 Νοεμβρίου. Ο Αλέξανδρος Χαιρετάκης […]

Αναβολή Πολιτιστικών εκδηλώσεων ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-«ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2020»
14 Αυγ

Λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, στην οποία έχει τεθεί ο Δήμος Χαλκιδέων, από την τραγική θεομηνία που έπληξε πολλούς συμπολίτες μας, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), έλαβε την απόφαση να αναβληθούν όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μέχρι και το τέλος του μηνός Αυγούστου.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP