Διήμερο Ποντιακό Αφιέρωμα, με χορούς, τραγούδια, θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Χρήστου Τοκπασίδη, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Μάλλιου, ώρα 21.00. Είσοδος ελεύθερη. Συνδιοργάνωση: ΔΟΑΠΠΕΧ και Σύλλογος Ποντίων Εύβοιας «Οι Κομνηνοί»
Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή
Επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (11/9) το πρωί στον ιερό ναό του Αγ. Νικολάου και ακολούθως κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πλατείας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Χαλκίδας & Βορ. Σποράδων Κ.κ. Χρυσοστόμου, παρουσία επισήμων από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της πόλης, μελών του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών & Κατοίκων Νεάπολης Χαλκίδας και μελών προσφυγικών Συλλόγων του Δήμου Χαλκιδέων.
Στέφανο κατέθεσαν η Πρόεδρος Δ.Σ. του Δήμου Χαλκιδέων, Δήμητρα Σακελλαράκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς ΣΠΖ Χαλκίδας, Υποστράτηγος Λύσανδρος Ξηρογιάννης και η Πρόεδρος κι Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών & Κατοίκων Νεάπολης Χαλκίδας, Ράνια Τσάπελη και Γιώργος Μόρτος.


Σχετικά Άρθρα
Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00, Συνοικία Χαραυγής (λόφος Προφήτη Ηλία). ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ Στα πλαίσια του εορτασμού του προφήτη Ηλία, ο Σύλλογος Χαραυγής, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), διοργανώνουν βραδιά Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής. Είσοδος ελεύθερη

