Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή
13 Σεπ

Επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (11/9) το πρωί στον ιερό ναό του Αγ. Νικολάου και ακολούθως κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πλατείας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Χαλκίδας & Βορ. Σποράδων Κ.κ. Χρυσοστόμου, παρουσία επισήμων από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της πόλης, μελών του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών & Κατοίκων Νεάπολης Χαλκίδας και μελών προσφυγικών Συλλόγων του Δήμου Χαλκιδέων.

Στέφανο κατέθεσαν η Πρόεδρος Δ.Σ. του Δήμου Χαλκιδέων, Δήμητρα Σακελλαράκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς ΣΠΖ Χαλκίδας, Υποστράτηγος Λύσανδρος Ξηρογιάννης και η Πρόεδρος κι Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών & Κατοίκων Νεάπολης Χαλκίδας, Ράνια Τσάπελη και Γιώργος Μόρτος.

Σχετικά Άρθρα

Συναυλία Ο Γύρος του Κόσμου σε 7 Νότες απο τα Μουσικά Σύνολα του ΔΟΑΠΠΕΧ
3 Ιούλ

Μια υπέροχη συναυλία, “Ο Γύρος του Κόσμου σε 7 Νότες”, με τα Μουσικά Σύνολα του ΔΟΑΠΠΕΧ, θα απολαύσουμε τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00, στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι). Η Φιλαρμονική Ορχήστρα σε μια μουσική πανδαισία ρυθμού και μελωδίας απ’ όλο τον κόσμο, θα μας ταξιδέψουν παντού. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ: Πέτρος Ν. Πρόκος ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ: […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP