Με Livestreaming μετάδοση το «Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο» των Μουσικών Συνόλων του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

Με Livestreaming μετάδοση το «Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο» των Μουσικών Συνόλων του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
16 Δεκ

Όλος ο Δήμος μια μουσική, στο «Κονσέρτο των Χριστουγέννων», από τα Μουσικά Σύνολα του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ. Χαλκίδας, το οποίο λόγω των υγειονομικών συνθηκών, θα απολαύσετε σε απευθείας σύνδεση από το θέατρο Παπαδημητρίου με τη μέθοδο Livestreaming, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Χαλκιδέων και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ..Για πρώτη φορά διαδικτυακά, αλλά όπως κάθε χρονιά μοναδικά, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 19.00, σε ζωντανή μετάδοση, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων, σε μια μουσική πανδαισία με εορταστικούς ρυθμούς και αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.Τραγουδούν: Γιώργος Δρακούλης, Μαρία-Στέλλα Παππά, Δέσποινα Σταμέλου. Την Ορχήστρα διευθύνει ο Αρχιμουσικός, Πέτρος Ν. Πρόκος.Φορέστε την γιορτινή σας διάθεση και ελάτε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα από το σπίτι, υγιείς και ασφαλείς!Συντονιστείτε στο κανάλι της ιστοσελίδας του Δήμου Χαλκιδέων www.dimoschalkideon.gr και στον ΔΟΑΠΠΕΧ μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook: Gohalkida.

Σχετικά Άρθρα

Δράση ευαισθητοποίησης - ενημέρωσης για τα ΑμεΑ
23 Νοέ

Δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ (3 Δεκέμβρη), θα πραγματοποιήσει το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 9.30 με 11.30 το πρωί, στον πεζόδρομο της Αβάντων (πίσω απο τον Ι.Ναό Αγίου Νικολάου), με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ και του ΔΙΕΚ.

Υποστήριξε την πόλη σου, γίνε εθελοντής
29 Ιούν

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων Ανδρών 2016 στη Χαλκίδα! 21 χώρες, θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας, για τους αγώνες του Eurobasket που θα διεξαχθεί 15 έως 24 Ιουλίου. Υποστήριξε την πόλη σου, γίνε εθελοντής. Βάλε Καλάθι στην προσφορά! Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 1507, Δημαρχείο, παραλία Χαλκίδας.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP