Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων Δημοτικής Κοινότητας Ληλαντίων

Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων Δημοτικής Κοινότητας Ληλαντίων
17 Μαΐ

Συνάντηση πραγματοποίησαν εχθές Δευτέρα (16/5), η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Ληλαντίων, Δημήτρης Σέρρας, με θέμα την κατάρτιση του θερινού πολιτιστικού προγράμματος, στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Ληλαντίων.

Στη συνάντηση  παρέστησαν οι πρόεδροι και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων της κοινότητας, οι οποίοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους και αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για τη καλύτερη δυνατή παρουσίαση ενός άρτιου πολιτιστικού προγράμματος, με έμφαση σε εκδηλώσεις μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή.

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Συλλόγων για Χριστούγεννα
5 Νοέ

Ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων, στα πλαίσια του προγραμματισμού των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, τη Δευτέρα το απόγευμα, πραγματοποίησε συνάντηση με το σύνολο σχεδόν των Συλλόγων και πολιτιστικών φορέων. Ακολούθησε συζήτηση, ανταλλάχτηκαν απόψεις και κατατέθηκαν ιδέες και προτάσεις, για τη διαμόρφωση και υλοποίηση του εορταστικού χριστουγεννιάτικου προγράμματος. Η πρόεδρος του Οργανισμού, Ελένη Αϊδίνη, ευχαρίστησε τους προέδρους […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP