Χαλκίδα «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2021»

Χαλκίδα «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2021»
23 Ιούν

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2021», ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), σύμφωνα και με τις οδηγίες ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων & παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους που εξέδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού,  διοργανώνει πληθώρα ποιοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, καθώς Θεατρικών και Μουσικών παραστάσεων που έχει εντάξει στο πρόγραμμά του.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο «Ορέστης Μακρής», στο Πάρκο Λαού.

Για το μήνα Ιούνιο,  το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1.ΤΕΤΑΡΤΗ 23 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ: Θεατρική Παράσταση «ΕΛΕΝΗ», με την εφηβική θεατρική ομάδα, της τοπικής θεατρικής σκηνής «Περί Τεχνών».

2.ΠΕΜΠΤΗ, 24 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ: Παιδική Θεατρική Παράσταση, «ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ» (Γενική είσοδος 10€).

3.ΣΑΒΒΑΤΟ, 26 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ: Θεατρική Παράσταση «ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ». (Γενική είσοδος 12€). Οραματιστείτε μια παράσταση με ακριβά κουστούμια, πλούσια σκηνικά και σενάριο που τα σπάει! Τώρα ξεχάστε τα όλα αυτά και ελάτε να δείτε μια παράσταση που δεν έχει τίποτα από αυτά! Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στην σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα. Μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού όπου επιτέλους εσύ, ο θεατής έχει τη δύναμη να αποφασίσει τα πάντα! Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζουν ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ότι άλλο αποφασίσετε εσείς!

4.ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ: Συναυλία Δημοτικού Ωδείου «Ν. Σκαλκώτας- «Μια Βραδιά Γεμάτη Μελωδίες». Το Δημοτικό Ωδείο «Ν. Σκαλκώτας» παρουσιάζει τη συναυλία  «Μια βραδιά γεμάτη μελωδίες», με Ελληνικά, ξένα τραγούδια και Οπερέτα, με τους: 

Αθηνά Τσολάκου-σοπράνο 

Θοδωρής Ευστρατιάδης-τενόρος 

Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος-πιάνο 

Συμμετέχουν: 

Γιούλη Λάμπρου 

Νεφέλη Καρποδίνη 

Γωγώ Σκλιά 

 Η Είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και  μέχρι τον αριθμό των 750 καθήμενων θεατών (75% της χωρητικότητας του θεάτρου, σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα υγιεινής). Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο σας, τηρουμένων των αποστάσεων ασφαλείας (1,5 μ.).

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ: Θεατρική Παράσταση «ΕΛΕΝΗ»
ΠΕΜΠΤΗ, 24 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ: Παιδική Θεατρική Παράσταση, «ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ»
ΣΑΒΒΑΤΟ, 26 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ: Θεατρική Παράσταση «ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ»

Σχετικά Άρθρα

4ο Φεστιβάλ παραδοσιακών Χορών «Δώστε του Χορού να πάει…»
4 Ιούλ

Η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας, ο Ι.Ν. Αγ. Μαρίνας, με τη συμπαράσταση του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), διοργανώνουν το 4ο Φεστιβάλ παραδοσιακών Χορών, με τίτλο: «Δώστε του Χορού να πάει…». Συμμετέχουν οι Σύλλογοι: Αρέθουσα, Ν. Κριεζώτη Αγ. Τριάδας, Άνω Λιούμη Αιγάλεω και η Πολιτιστική δραστηριότητα Ι.Ν. Αγ. Μαρίνας  Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα […]

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – 2ος Αγώνας
6 Μαρ

Το Αθλητικό Σωματείο ΑΜΛΕ Χαλκίδας με την έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2017 το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Μαρτίου στην άκρως θεαματική πίστα της Χαλκίδας, στο Πέι Δοκού. Με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ και του Δήμου Χαλκιδέων.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP