ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ
5 Δεκ

Ο Δήμος μας έχει ξεκινήσει να ντύνεται στα γιορτινά του και σας καλούμε να συναντηθούμε όλοι μαζί στις εκδηλώσεις και να μεταφέρουμε παντού το μήνυμα αγάπης, αισιοδοξίας και ελπίδας των εορτών. 🎠

📌 Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00, Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου

Παράσταση Θεάτρου Σκιών «Η επανάσταση των ξωτικών» Ποιος νόμιζε ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα κυλήσουν ομαλά? Τα ξωτικά του Άι Βασίλη θα σκαρώσουν ένα τσούρμο ζαβολιές για να σαμποτάρουν την γιορτή. Ο Καραγκιόζης καλείται να σώσει τα Χριστούγεννα. Θα τον βοηθήσετε? Τρέξετε μικροί και μεγάλοι για μια σπαρταριστή περιπέτεια με γέλια!

📌 Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, ώρα 19:00, προβλήτας Αγ. Νικολάου

Άναμμα Χριστουγεννιάτικων Δέντρων σε στεριά και θάλασσα Η τελετή του Ανάμματος του Χριστουγεννιάτικων δέντρων και των «ριζωμένων» στον Πορθμό του Ευρίπου, μέσα στη θάλασσα, στον προβλήτα του Αγ. Νικολάου. Συμμετέχουν: Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Χαλκιδέων, Ευρίπειος Χορωδία και το συγκρότημα Area 51, που έρχεται με πολύ ροκ διάθεση.

📌Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00, Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου

Χριστουγεννιάτικη συναυλία Δημοτικού Ωδείου «Ν. Σκαλκώτας» Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Ορχήστρας Κιθαριστών και της Χορωδίας Κοριτσιών- Γυναικών του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας «Νίκος Σκαλκώτας».

📌 Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 20:30, Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Δημοτικό Ωδείο «Ν.Σκαλκώτας» Χριστουγεννιάτικες Ευχές, από τους Λιλιπούτειους Μαθητές της Μουσικής Προπαιδείας του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας «Νίκος Σκαλκώτας».

📌Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, από ώρα 11:00, Εμπορικοί δρόμοι – κέντρο Χαλκίδας

Μουσικός Χριστουγεννιάτικος Περίπατος – «Όλη η πόλη μία μουσική» Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων, μαζί με την Χορωδία του 5 ου Πρότυπου Γυμνασίου Χαλκίδας παιανίζουν κάλαντα και τραγουδούν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες,στους εμπορικούς δρόμους και σε κεντρικά σημεία της Χαλκίδας.

📌Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, ώρα 17:30, πλατεία Δικαστηρίων «Στ. Μαργαρίτη»

Πολυθέαμα με Θέατρο Σκιών ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη και οι Καλικάτζαροι» Μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη παράσταση Θεάτρου Σκιών «Καραγκιόζη», που συμπράττει με Μάγο, ανιματέρ και πολλές άλλες εκπλήξεις, για μικρούς και μεγάλους.

📌Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00, Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Μουσικών Συνόλων του Μουσικού Γυμνασίου Χαλκίδας με Λυκειακές Τάξεις. Στο πλαίσιο του εορταστικού πνεύματος των Χριστουγέννων, το Μουσικό Γυμνάσιο Χαλκίδας θα πραγματοποιήσει μουσική εκδήλωση, με τη συμμετοχή των Μουσικών Συνόλων Οργανοχρησίας και Ελεύθερης Έκφρασης. Ελάτε να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, όχι μόνο τα κάλαντα των ημερών, αλλά και ποικίλη μουσική, που οι μαθητές μαζί με τους καθηγητές έχουν προετοιμάσει.

📌Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου ώρα 18:00-20:00, Εμπορικοί δρόμοι – κέντρο Χαλκίδας

Χορευτική Πατινάδα Η Χορευτική Πατινάδα, συνοδεία ορχήστρας Παραδοσιακών Οργάνων, που θα διασχίσει τους Εμπορικούς δρόμους της Χαλκίδας, με χορούς, παραδοσιακά κάλαντα, γιορτινάκεράσματα, ευχές και αγάπη, με την συμμετοχή των χορευτικών ομάδων: 🔸Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας 🔸Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηρόβρυσης Χαλκίδας 🔸Πολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου 🔸Σύλλογος Πολιτών Χαλκίδας «Το Κάστρο» 🔸Πολιτιστικός Σύλλογος Λουκισίων «Η Ανθηδών 1979» 🔸 Αυλίδας -Επιμέλεια Εκδήλωσης: χοροδιδάσκαλος Δημήτρης Ελευθερίου

📌Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, ώρα 17:30, πλατεία Μάλλιου – Κόκκινο Σπίτι

Παραδοσιακό Χορευτικό γλέντι, Χαρά και τραγούδι, από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου μας, σε ένα παραδοσιακό χορευτικό γλέντι. Συμμετέχουν οι παρακάτω χορευτικές ομάδες: 🔹Σύλλογος Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας «τ’ Αλωνάκι» 🔹Σύλλογος Κρητών Ευβοίας «Ο Ψηλορείτης» 🔹 Σύλλογος Ποντίων Ν. Εύβοιας «Οι Κομνηνοί» 🔹 Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ευβοίας 🔹Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” 🔹 Σύλλογος Καππαδοκών Προκοπιέων Χαλκίδας ‘’Ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος’’ 🔹 Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων – Κατοίκων Νεάπολης Χαλκίδας 🔹 Πολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου 🔹Σύλλογος Πολιτών Χαλκίδας «Το Κάστρο» 🔹Πανευβοϊκος Σύλλογος Καππαδοκών, “ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος” 🔹Λύκειο των Ελληνίδων -Παράρτημα Χαλκίδας

📌Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00, Θέατρο Παπαδημητρίου

Το Κονσέρτο των Χριστουγέννων «Όλη η πόλη μία μουσική», στο Κονσέρτο των Χριστουγέννων, από τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Χαλκιδέων, με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, σε μια μουσική πανδαισία, σε εορταστικούς ρυθμούς και με αγαπημένες μελωδίες.

📌Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, από ώρα 10:30, Εμπορικοί δρόμοι – κέντρο Χαλκίδας

Κάλαντα Χριστουγέννων στους δρόμους της πόλης μας Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων θα παιανίζει τα κάλαντα, για την γέννηση του μικρού Χριστού, με τους ουρανούς να αγάλλονται και να χαίρεται όλη η φύση, στους εμπορικούς δρόμους και σε κεντρικά σημεία της Χαλκίδας.

📌Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, από ώρα 10:30 , Εμπορικοί δρόμοι – κέντρο Χαλκίδας

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς στους δρόμους της πόλης μας Ο Άγιος Βασίλης έρχεται και όλους μας καταδέχεται. Έτοιμοι να αφήσουμε το 2023 και να καλωσορίσουμε το 2024, με κάλαντα από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων στους δρόμους της Χαλκίδας.

Σχετικά Άρθρα

Θεατρική Παράσταση «Επτά Επί Θήβας»
1 Αυγ

«Επτά Επί Θήβας» του Αισχύλου, στο Θέατρο Ορέστης Μακρής, Πάρκο Λαού, την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.00. Προπώληση εισιτηρίων, πέντε μέρες πριν την παράσταση, στο θερινό κινηματογράφο REX. Τιμή: 12 ευρώ γενική είσοδος. 10 ευρώ, φοιτητικό, ανέργων, παιδικό κλπ. Την ημέρα της παράστασης στην είσοδο του Θεάτρου, δυο ώρες πριν την παράσταση. Τιμή: […]

Η MMPLO Φιλαρμονική της Γενεύης στη Χαλκίδα, για μια μοναδική μουσική βραδιά
4 Ιούλ

Στα πλαίσια του εορτασμού του μήνα Φιλαρμονικών – Ιούλιου, η Χαλκίδα έχει τη χαρά και τύχη, να φιλοξενεί την MMPLO Φιλαρμονική της Γενεύης, για μια μοναδική μουσική βραδιά. Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, και ώρα 21.00, στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι) θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε συναυλία, την MMPLO Φιλαρμονική της Γενεύης. Η MMPLO […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP