Δήμος Χαλκιδέων: «Στολίζουμε όλοι μαζί το δέντρο των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Αγκαλιάζουμε και προστατεύουμε την διαφορετικότητα»

Δήμος Χαλκιδέων: «Στολίζουμε όλοι μαζί το δέντρο των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Αγκαλιάζουμε και προστατεύουμε την διαφορετικότητα»
1 Δεκ

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό του Δήμου Χαλκιδέων, υπό την αιγίδα του Δήμου και του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), διοργανώνουν εκδήλωση στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου των παιδιών με ειδικές ανάγκες, με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 το πρωί, στην πλατεία πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας.«Οι ημέρες των Χριστουγέννων χαρακτηρίζονται από την αξία της αγάπης, ιδιαίτερα της αγάπης στον συνάνθρωπο. Θεματοφύλακες της αγάπης αυτής στον κόσμο είναι τα παιδιά. Είναι όλα τα παιδιά, όσο διαφορετικά και ιδιαίτερα κι αν είναι. Τη δική τους χαρά, αισιοδοξία και αλληλεγγύη αγκαλιάζουμε, στέλνοντας το μήνυμα της προστασίας της διαφορετικότητας και σας καλούμε να στολίσουμε όλοι μαζί το δέντρο των παιδιών και να κηρύξουμε την έναρξη των εορτών.», δήλωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Σχετικά Άρθρα

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
30 Ιούλ

Μετά την ανείπωτη τραγωδία των φονικών πυρκαγιών της Αττικής και καθώς ο καταστροφικός κύκλος της απώλειας συνανθρώπων μας, δυστυχώς δεν λέει ακόμα να κλείσει, ο Οργανισμός πολιτισμού, ως ελάχιστο φόρο τιμής και απόλυτου σεβασμού ΑΚΥΡΩΝΕΙ κάθε πολιτιστική δραστηριότητα και συμμετοχή του σε εκδηλώσεις, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν τόσο στην πόλη της Χαλκίδας, όσο και στις […]

Εκδηλώσεις στο Θέατρο «Ορέστη Μακρή»
31 Αυγ

Όπως έχει αναφερθεί σε δελτίο τύπου του Δήμου Χαλκιδέων, όλες οι προγραμματισμένες καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Χαλκιδέων αναβάλλονται, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την Εύβοια και σε ένδειξη σεβασμού προς τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες αυτής της καταστροφής. Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσουν εκδηλώσεις που αφορούν τον εορτασμό των 200 χρόνων από […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP