Δήμος Χαλκιδέων: «Στολίζουμε όλοι μαζί το δέντρο των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Αγκαλιάζουμε και προστατεύουμε την διαφορετικότητα»

Δήμος Χαλκιδέων: «Στολίζουμε όλοι μαζί το δέντρο των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Αγκαλιάζουμε και προστατεύουμε την διαφορετικότητα»
1 Δεκ

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό του Δήμου Χαλκιδέων, υπό την αιγίδα του Δήμου και του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), διοργανώνουν εκδήλωση στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου των παιδιών με ειδικές ανάγκες, με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 το πρωί, στην πλατεία πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας.«Οι ημέρες των Χριστουγέννων χαρακτηρίζονται από την αξία της αγάπης, ιδιαίτερα της αγάπης στον συνάνθρωπο. Θεματοφύλακες της αγάπης αυτής στον κόσμο είναι τα παιδιά. Είναι όλα τα παιδιά, όσο διαφορετικά και ιδιαίτερα κι αν είναι. Τη δική τους χαρά, αισιοδοξία και αλληλεγγύη αγκαλιάζουμε, στέλνοντας το μήνυμα της προστασίας της διαφορετικότητας και σας καλούμε να στολίσουμε όλοι μαζί το δέντρο των παιδιών και να κηρύξουμε την έναρξη των εορτών.», δήλωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Σχετικά Άρθρα

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
24 Ιαν

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και η Πρόεδρος Ελένη Αϊδίνη, έκοψαν  την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12:00, στο κλειστό Γυμναστήριο «Χαλκιά-Αναστασιάδη», παρουσία των εργαζομένων και μελών του Δ.Σ. του Οργανισμού. Το φλουρί κέρδισε η εργαζόμενη του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., Βασιλική Κουτσαμάνη, στην οποία δόθηκε συμβολικά ως αναμνηστικό δώρο, […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP