Διαδικτυακή Συναυλία «Η Συμφωνία της Λευτεριάς» των Μουσικών Συνόλων του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.

Διαδικτυακή Συναυλία «Η Συμφωνία της Λευτεριάς» των Μουσικών Συνόλων του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
22 Μαρ

Στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τα Μουσικά Σύνολα του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ. Χαλκίδας, , θα παρουσιάσουν Διαδικτυακή Συναυλία, με τίτλο: «Η Συμφωνία της Λευτεριάς»-Ελληνική σουίτα.

Μία μουσική περιγραφή, ντυμένη με δυνατούς στίχους των μεγάλων Ελλήνων ποιητών, Διον. Σολωμού, Γ. Ρίτσου, Οδ. Ελύτη, Ν. Γκάτσου, Μ Ελευθερίου και σε συνθέσεις των Ν. Μάντζαρου, Σ. Ξαρχάκου, Χ. Λεοντή κ.α.

Τραγουδούν: Γιώργος Δρακούλης, Νατάσα Γιαννακού, Γιάννης Κομνηνός .

Την Ορχήστρα διευθύνει ο Αρχιμουσικός, Πέτρος Ν. Πρόκος.

Η Συναυλία θα μεταδοθεί την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 στις 20:30, απότο κανάλι της ιστοσελίδας του Δήμου Χαλκιδέων www.dimoschalkideon.gr και του ΔΟΑΠΠΕΧ μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook: Gohalkida

Σχετικά Άρθρα

Καλοκαιρινή συναυλία του Μουσικού Εργαστηρίου Δ.Ε. Ν.Αρτάκης
21 Ιούν

Εκδήλωση – συναυλία λήξης των μαθημάτων πραγματοποιεί το Μουσικό Εργαστήρι Δημοτικής Ενότητας Ν.Αρτάκης, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 8 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του παλαιού Δημαρχείου Αρτάκης.

Στην Χαλκίδα ο 4ος αγώνας ΕΚΟ Racing Dirt games
10 Νοέ

Η ΟΜΑΕ( Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας) και η ΑΛΑΛ (Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας) με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. διοργανώνουν τον 4ο αγώνα ΕΚΟ Racing Dirt games.Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10:00 στην πίστα MOTO CROSS του Δήμου Χαλκιδέων στην θέση ΠΕΪ Δοκού.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP