ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023 σε στεριά και θάλασσα

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023 σε στεριά και θάλασσα
21 Φεβ

Διοργάνωση Δήμος Χαλκιδέων, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), η Περιφέρεια Στ. Ελλάδας και ο ΟΠΑΣΤΕ συνδιοργανώνουν, σε συνεργασία με την Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμό Λιμένων Ν. Εύβοιας, τις παρακάτω αποκριάτικες εκδηλώσεις:

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου Της Αποκριάς ΧοροΠατήματα, ώρα 18:30, Πλατεία Αγοράς Αποκριάτικα δρώμενα με χορούς και τραγούδια από διάφορα μέρη της Ελλάδας, που παρουσιάζει η Λαογραφική Εστία Εύβοιας, πολλά κεράσματα και ατέλειωτο γλέντι.Διοργάνωση: ΔΑΕΠΕΧ-ΑΕ

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ Στο πλαίσιο των εορτασμών για το Καρναβάλι της Χαλκίδας και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας, ένα μεγάλο ξέφρενο πάρτι θα στηθεί στο κέντρο και τους εμπορικούς δρόμους, με μουσική, κεράσματα, δώρα, εκπτώσεις και εκπλήξεις για τους δημότες αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης της Χαλκίδας, με τα εμπορικά καταστήματα,να είναι ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ για τους καταναλωτές.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου Αποκριά με τους BATALA στους δρόμους της πόλης, ώρα 11:00 Η έναρξη του διημέρου της Αποκριάς, γίνεται με πυξίδα το κέφι και εναρμονισμένη με το χαρούμενο κλίμα της Αποκριάς. Τυμπανιστές ξεκινούν από την παραλία, το Κόκκινο Σπίτι,διασχίζουν όλο το εμπορικό κέντρο της πόλης και σηματοδοτούν την έναρξη του καρναβαλιού της Κυριακής, με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Αποκριάτικο γλέντι στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης, ώρα 18:00 Γλέντι με τη συνεργασία των πολιτιστικών Συλλόγων, θα πραγματοποιηθεί σε επτά (7)γειτονιές της πόλης, με παραδοσιακή μουσική, αποκριάτικα τραγούδια… και με πολλά κεράσματα, φωτιές κλπ.
Έξω Παναγίτσα (παρκάκι παραλία Ε. Παναγίτσας)
Αλάτσατα (Πάρκο Ελευθερίας)
Νεάπολη (Πεζόδρομος Νεάπολης)
Κάνηθος (πλατεία υποσμηναγού Π.Γκέλη)
Αγ. Κωνσταντίνος (πλατεία έναντι 14ου Δημοτικού)
Αη Γιάννης (πλατεία)
Κέντρο Χαλκίδας (πλατεία Αγ. Νικολάου).

ΣΥΝΑΥΛΙΑ με παραδοσιακή και αποκριάτικη μουσική, με τη δική μας Μαρία Στυλιανίδη και την ορχήστρα της.

Σχετικά Άρθρα

Πολιτιστικό καλοκαίρι στις Δημοτικές μας Ενότητες και Συνοικίες της Χαλκίδας
7 Ιούλ

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος των Δημοτικών μας Ενοτήτων και συνοικιών τηςΧαλκίδας, ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), σε συνεργασία και με πολιτιστικούς φορείς και συλλόγους, διοργανώνει πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Συνεπώς, το πολιτιστικό πρόγραμμα για το μήνα ΙΟΥΛΙΟ 2023, έχει ως εξής: Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 21:00 – Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 , περιοχή Μόρφα Παραλίας Αυλίδας Λαϊκο & Δημοτικό γλέντι, σε συνεργασία με το ΣύλλογοΑγίου Γεωργίου Δημοτικής Κοινότητας […]

Αναδρομική Έκθεση Ζωγραφικής.
14 Ιούν

Αναδρομική Έκθεση Ζωγραφικής από την κ.Εύη Σαραντέα στο Κόκκινο Σπίτι από την Τρίτη 20 Ιουνίου έως την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023. Η Έκθεση πραγματοποιείται με την συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ και λειτουργεί καθημερινά από τις 7μμ – 10μμ.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP