Μουσική πανδαισία στη συναυλία «100 Χρόνια Απόστολος Καλδάρας»

Μουσική πανδαισία στη συναυλία «100 Χρόνια Απόστολος Καλδάρας»
31 Ιούλ

Μουσική πανδαισία στη χθεσινή συναυλία «100 Χρόνια Απόστολος Καλδάρας», σε μια κατάμεστη από κόσμο πλατεία Μάλλιου, στο Κόκκινο Σπίτι.

Τα Μουσικά Σύνολα και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΔΟΑΠΠΕΧ, υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου Πέτρου Πρόκου και ο γνωστός σε όλους λαϊκός τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος, με τη συμμετοχή στο τραούδι της Μαρίας Στέλλας Παππά και της Σοφίας Αμπελιώτη, μάγεψαν το κοινό με τα τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα, σε ένα μουσικό ταξίδι που περιελάμβανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σπουδαίου αυτού Έλληνα Συνθέτη και στιχουργού.

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, ενώ στο φινάλε της συναυλίας, η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα εξήρε την τραγουδιστική ικανότητα, αλλά κυρίως το ήθος που συνοδεύει τη πορεία του Γεράσιμου Ανδρεάτου, σχόλιο που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Κλείνοντας η Δήμαρχος, αναφέρθηκε στη ικανότητα των μουσικών της Φιλαρμονικής και του μαέστρου της, Πέτρου Πρόκου και τέλος ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο που τίμησε αυτή την όμορφη βραδιά με την παρουσία του.

Τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμητρα Σακελλαράκη, ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, ο Δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μπουραντάς, ο γνωστός φοροτεχνικός κ. Αμπελιώτης, ο πρ.Βουλευτής Άγγελος Πνευματικός, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία της μητέρας του Ανδρεάτου, Βασιλικής και της κόρης του Νίκης.

Σχετικά Άρθρα

Ομιλία της Κατερίνας Περιστέρη για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη
6 Απρ

Η ανασκαφική έρευνα στην Αμφίπολη, την περίοδο 2012-2014, αποτέλεσε το θέμα της ομιλίας της αρχαιολόγου και επίτιμης εφόρου αρχαιοτήτων Σερρών Κατερίνας Περιστέρη, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου στη Χαλκίδα. Διοργανωτές ήταν η Ευβοϊκή Αρχαιόφιλος Εταιρεία, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Χαλκιδέων η και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης […]

Εορταστική συναυλία απο τα Μουσικά Σύνολα του ΔΟΑΠΠΕΧ
10 Οκτ

Τα Μουσικά Σύνολα του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ. Χαλκίδας παρουσιάζουν την συναυλία ‘’ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ ΝΙΚΗΣ’’- Ελληνική σουίτα, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 20.30 το βράδυ, στο Θέατρο Παπαδημητρίου. Μια μουσική περιγραφή ντυμένη με δυνατούς στίχους Μεγάλων Ελλήνων ποιητών για την περίοδο της κατοχής. Θα ακουστούν έργα σε ποίηση των Γ. Ρίτσου, Οδ. Ελύτη, Διον. Σολωμού, Ν. Γκάτσου, Μ. Ελευθερίου […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP