Μουσικοχορευτική βραδιά στο Κουρέντι

Μουσικοχορευτική βραδιά στο Κουρέντι
11 Σεπ

Ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων (ΔΟΑΠΠΕΧ), σε συνεργασία με τον ερασιτεχνικό Σύλλογο Αλιέων «Αγ. Ταξιάρχης», διοργάνωσαν μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική βραδιά το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, με τίτλο: «ΘΑΛΑΣΣΑ», συνοδεία ορχήστρας και εκλεκτών αλιευμάτων που προσφέρθηκαν στο κόσμο, που κατέκλυσε τον προβλήτα του καταφυγίου αλιευτικών σκαφών στο Κουρέντι, σε ένα όμορφο γλέντι που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Τόσο η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, όσο και η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, ευχαρίστησαν από καρδιάς για την ανταπόκριση του κόσμου και ιδιαίτερα τη διοίκηση του αλιευτικού συλλόγου για τις πρωτοβουλίες και τη δράση τους, ώστε να διατηρούν αυτή τη θαλασσινή γωνιά της πόλης, μοναδική σε ομορφιά.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μέλη και συνεργάτες από τα μουσικά σύνολα του Οργανισμού και τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρόβρυσης και Λουκισίων, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους, Δημήτρη Ελευθερίου.

Σχετικά Άρθρα

Πολιτιστικό Πρόγραμμα στη Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων
9 Ιούλ

Το φετινό φεστιβάλ ξεκινά από την Πέμπτη 16 έως την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, στον χώρο δίπλα στον Λήλαντα, πίσω από τις σχολές του ΟΑΕΔ στο Βασιλικό και διοργανώνεται από τον Δ. Χαλκιδέων, την Δ.Ε. Ληλαντίων, την Κοινότητα Βασιλικού, τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας, την Περιφερειακή Ενότητα […]

Σταδιακή Επαναλειτουργία των  Αθλητικών  Εγκαταστάσεων
13 Μάι

Στα  πλαίσια  της  σταδιακής επαναλειτουργίας των  αθλητικών  εγκαταστάσεων,  ειδικότερα  των  Δημοτικών  Σταδίων  και κατόπιν  της  ανακοίνωση  της  Υγειονομικής  Επιστημονικής  Επιτροπής  της  Γ.Γ.Α., προβλέπεται  από  18  Μαΐου  2020 να  διευρυνθεί  σταδιακά  η χρήση  και  σε  σωματεία  και  σε  υποψηφίους  για  ΣΕΦΑΑ και  στρατιωτικές σχολές . Η  λειτουργία  του Δημοτικού  Σταδίου  θα  γίνει  με  τα  ειδικά  υγειονομικά  […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP