Παράσταση με τον μάγο “ ΣΑΝΚΑΡΑ “ MAGIC IS BELIEVING

Παράσταση με τον μάγο “ ΣΑΝΚΑΡΑ “ MAGIC IS BELIEVING
5 Σεπ

Καλωσορίσατε και φέτος στο νέο magic show του κορυφαίου στο είδος, τον Σανκάρα. Με σεβασμό στις απαιτήσεις των θεατών και με αγάπη στο καλό θέαμα, ο Σανκάρα υπόσχεται και φέτος να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές μαγείας και ψευδαισθήσεων με πρωτότυπα και απίστευτα tricks που πηγαίνουν κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.Φανταστείτε να μπορούσε με ακρίβεια να προβλεπόταν ένα ταξίδι στην Disneyland που θα έκαναν με το μυαλό τους οι θεατές, η παρτενέρ να μπορούσε να περάσει μέσα από το σώμα του μάγου ή ένας μικρός φίλος από το κοινό να μπορούσε να σηκωθεί στον αέρα…Αυτά και πολλά άλλα θα σας κάνουν να νιώσετε τα δυνατά συναισθήματα της έκπληξης και του θαυμασμού σε συνδυασμό με το χιούμορ, προσφέροντας σας ένα θέαμα υψηλών προδιαγραφών.

📌Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

⏰ώρα 21:00

📍 Θέατρο “ Ορέστη Μακρή “

Σχετικά Άρθρα

Επίσκεψη του 26ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
10 Νοέ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 επίσκεψη του 26ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και συγκεκριμένα η Α’ τάξη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. .

Λαϊκό Γλέντι στο Οντάθι
21 Αυγ

Ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων και ο Εκπολιτιστικός – Εξωρ/κος Σύλλογος «Ονταθίου», συνδιοργανώνουν ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, που θα γίνει το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:00, στην κεντρική πλατεία του Ονταθίου Χαλκίδας. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Αντώνης Δρακωνάκης (μπουζούκι), Μάνος Κοντραφούρης (βιολί), Βέρα Γκούμα (τραγούδι) και Λευτέρης Κατσαντώνης (κιθάρα-τραγούδι) Είσοδος ελεύθερη

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP