Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων Δημοτικής Κοινότητας Ληλαντίων

Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων Δημοτικής Κοινότητας Ληλαντίων
17 Μάι

Συνάντηση πραγματοποίησαν εχθές Δευτέρα (16/5), η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Ληλαντίων, Δημήτρης Σέρρας, με θέμα την κατάρτιση του θερινού πολιτιστικού προγράμματος, στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Ληλαντίων.

Στη συνάντηση  παρέστησαν οι πρόεδροι και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων της κοινότητας, οι οποίοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους και αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για τη καλύτερη δυνατή παρουσίαση ενός άρτιου πολιτιστικού προγράμματος, με έμφαση σε εκδηλώσεις μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή.

Σχετικά Άρθρα

Χριστουγεννιάτικη παράσταση της Σχολής Χορού
13 Δεκ

Η Δημοτική Σχολή Χορού του ΔΟΑΠΠΕΧ, σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη της παράσταση «Αυτό που ονειρευτήκαμε…», την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 20.00, στο Θέατρο Παπαδημητρίου. Χορογραφίες: Μίνα Δούκα Πολύζου. Είσοδος Ελεύθερη.

Τιμητική διάκριση στον Δήμο Χαλκιδέων
26 Μάι

Για την εφαρμογή ψηφιακών υπηρεσιών, καινοτόμων ιδεών και προγραμμάτων, ο Δήμος Χαλκιδέων τιμήθηκε στη διάρκεια του 2ου ετήσιου Συνεδρίου “Έξυπνες Πόλεις – Ψηφιακοί Πολίτες”, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23 και 24 Μαΐου στην Αθήνα, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Τουρισμού, των Περιφερειών Αττικής και Θεσσαλίας και της Α.Ε. “Κοινωνία της Πληροφορίας”. […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP