‘’Της μάνας σου…η σύνταξη’’! Μία κωμωδία καταστάσεων!

‘’Της μάνας σου…η σύνταξη’’! Μία κωμωδία καταστάσεων!
2 Νοέ

Η Θεατρική Ομάδα Ανθηδώνας παρουσιάζει με τη συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ, την κωμωδία  καταστάσεων  ‘’Της μάνας σου… η σύνταξη’’! της Μαρίας Κίτρα, σε σκηνοθεσία της Σαββίνας Πετρίδου.

Θα δοθούν τέσσερις (4 ) παραστάσεις με ώρα έναρξης 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου.

  • Παρασκευή 10 Νοεμβρίου
  •  Σάββατο 11 Νοεμβρίου
  • Κυριακή 12 Νοεμβρίου
  • Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

Λίγα λόγια για το έργο..

Οικογένεια Σκαπουλάρα! Ο Γιώργος, άνεργος και τεμπελάκος! Η Μαρία, νοικοκυρά, καυστική και καπάτσα! Και ο γιός τους Λάκης, που αν και φοιτητής, δεν πατάει στη σχολή του ποτέ, γιατί το όνειρό του είναι να γίνει ένας μεγάλος ηθοποιός! Τα οικονομικά της οικογένειας είναι σε μαύρα χάλια μια και χρωστάνε ένα σωρό δόσεις στην τράπεζα “Γιούρομπαμ”. Η μόνη λύση, είναι να φέρουν, ο Γιώργος τον πατέρα του τον Κώστα και η Μαρία τη μητέρα της την Κούλα να ζήσουν μαζί τους για να τους βοηθάνε οικονομικά. Κανείς όμως απ τους δύο δε θέλει κάτι τέτοιο, γιατί ο ένας δε συμπαθεί το γονιό του άλλου. Να όμως που τελικά για κάποιους λόγους βρίσκονται στο σπίτι τους. Κι εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Στην ιστορία εμπλέκονται, ο καρδιολόγος Αντρέας Καρδούλας, ο Πήτερ, γιός του Κώστα από άλλη γυναίκα, η Χριστίνα που βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, η Τούλα, η καλύτερη φίλη της Μαρίας, και η κυρία Χρεωστίδου, που παίρνει συνέχεια τηλέφωνο για την εξόφληση των δόσεων! Η συνέχεια επί σκηνής! 

Παίζουν οι..

ΓΙΩΡΓΟΣ: Σωτήρης Στεφανόπουλος

ΜΑΡΙΑ: Ελευθερία Κανέλλη

ΛΑΚΗΣ: Θοδωρής Μιστριώτης

ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Στέλλα Παπασυμεών

ΚΟΥΛΑ: Τασία Ρουμπή 

ΑΝΔΡΕΑΣ: Στέφανος Σφατίδης

ΚΩΣΤΑΣ: Γιάννης Παπασυμεών

ΤΟΥΛΑ: Έλλη Μπουζάκη

ΠΗΤΕΡ: Γιάννης Παγώνας

ΧΡΕΩΣΤΙΔΟΥ: Ευτυχία Σκανδαλάκη

Βοηθός Σκηνοθέτη και Υποβολείο: Σοφία Λιάκου

Σκηνικά – Μακιγιάζ: Γιούλη Ζέρβα

Μουσική Επιμέλεια – Φωτισμοί – Ηχητικά: Βιβή Οικονομίδη 

Σχεδιασμός μακέτας, αφίσας και προγράμματος: Ιωάννης Λειβαδίτης  

  • Στιγμιότυπα από τις πρόβες και την εξέλιξη της προετοιμασίας μπορείτε να δείτε στη σελίδα facebook.com/anthedon.theater

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ
24 Ιούλ

Λόγω των θλιβερών συμβάντων αυτών των ημερών και του Εθνικού πένθους για την απώλεια  συνανθρώπων μας. στις καταστροφικές πυρκαγιές, ο Οργανισμός πολιτισμού αναβάλει κάθε πολιτιστική δραστηριότητα και συμμετοχή του σε εκδηλώσεις που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στο προσεχές διάστημα. Συνεπώς, αναβάλλονται κατά σειρά οι παρακάτω εκδηλώσεις: Για σήμερα Τρίτη 24/7 το αφιέρωμα προβολών στον Ορ. Μακρή […]

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ.
27 Σεπ

Λόγω των επικίνδυνων καιρικών συνθηκών, σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία των Ανοιχτών Αθλητικών Εγκαταστάσεων του ΔΟΑΠΠΕΧ (Δημοτικά Στάδια, Υπαίθριες Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Δημοτικό Κολυμβητήριο, Δημοτικά Γήπεδα Ποδοσφαίρου, Δημοτικά Γήπεδα Πετοσφαίρισης).

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP