Η Χαλκίδα μας στολίζεται και ντύνεται αποκριάτικα, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την τελευταία Κυριακή της αποκριάς, με το Θαλασσινό μας Καρναβάλι που θα κουρσέψουμε τον Ευβοϊκό. Σας περιμένουμε όλους να απολαύσουμε ένα μοναδικό ξεχωριστό θέαμα μέσα στη θάλασσα!
1η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών “Η Ελλάδα της ψυχής μας”
Την 1η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών “Η Ελλάδα της ψυχής μας” διοργανώνουν η Π.Ο.Ε.Σ.Ε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Αρέθουσα”, με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκίδας – Οργανισμό Πολιτισμού, το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 και ώρα 20.30, στο θέατρο Ορέστης Μακρής, Πάρκο Λαού.
Είσοδος ελεύθερη.
Συμμετέχουν:
Πολιτιστικός και Πνευματικός Όμιλος Νέων Παλατιών.
Εξωραϊστικος και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου Αυλίδας “Το Κριμπάτσι”
Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Βαθέος Αυλίδας
Πολιτιστικός Σύλλογος “Αρέθουσα”.
Σχετικά Άρθρα
Παρουσίαση της Ανθολογίας Λυρισμού Νεοελληνικής Ποιήσεως του 20ου αιώνα «Σκοτεινή Ρίζα», της καθηγήτριας Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κα. Γεωργίας Λαδογιάννη. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19.00, στο Θέατρο Παπαδημητρίου, με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ. Είσοδος Ελεύθερη.

