Τι κοινό έχουν η Αβάνα, το Μπουένος Άιρες, το Ρίο ντε Τζανέιρο, η πόλη του Μεξικού με την πόλη της Χαλκίδας; Μα φυσικά χορεύουν σε εκρηκτικούς λάτιν ρυθμούς! Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα στη Δημοτική Σχολή Χορού, Μεσσαπίων & Προαστίου, τηλ. 2221082897.
1η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών “Η Ελλάδα της ψυχής μας”
Την 1η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών “Η Ελλάδα της ψυχής μας” διοργανώνουν η Π.Ο.Ε.Σ.Ε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Αρέθουσα”, με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκίδας – Οργανισμό Πολιτισμού, το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 και ώρα 20.30, στο θέατρο Ορέστης Μακρής, Πάρκο Λαού.
Είσοδος ελεύθερη.
Συμμετέχουν:
Πολιτιστικός και Πνευματικός Όμιλος Νέων Παλατιών.
Εξωραϊστικος και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου Αυλίδας “Το Κριμπάτσι”
Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Βαθέος Αυλίδας
Πολιτιστικός Σύλλογος “Αρέθουσα”.
Σχετικά Άρθρα
Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 17:00-20:00, ξεκινούν οι εγγραφές στη Δημοτική Σχολή Χορού. Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22210 82897 (από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ), e-mail: chalkisdance@hotmail.com ή στο κτίριο της σχολής Μεσσαπίων & Προαστείου.

