Αφιέρωμα στο Μάνο

Αφιέρωμα στο Μάνο
19 Σεπ

Συναυλία της  χορωδίας  ”12 Απόστολοι” Ν.Αρτάκης του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ

Η χορωδία ”12 Απόστολοι” Ν.Αρτάκης του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ σας προσκαλεί στην συναυλία του ”Αφιέρωμα στο Μάνο” που διοργανώνει στης 21 Σεπτεμβρίου 2018, στην πλατεία του Δημαρχείου Ν.Αρτάκης, ώρα 20:30.

 

Σχετικά Άρθρα

Έκθεση ζωγραφικής της Στ.Γκολίτση Διαδρομές
9 Ιούν

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Στέλλας Γκολίτση με τίτλο “Διαδρομές” θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 20.30, στο Κόκκινο Σπίτι. Ηέκθεση θα διαρκέσει έως 24 Ιουνίου. Ώρες λειτουργίας: 18.00 – 22.00, καθημερινές και 10.00 – 13.00, τα Σαββατοκύριακα. Με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Αναβολή Πολιτιστικών εκδηλώσεων ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-«ΕΥΡΙΠΕΙΑ 2020»
14 Αυγ

Λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, στην οποία έχει τεθεί ο Δήμος Χαλκιδέων, από την τραγική θεομηνία που έπληξε πολλούς συμπολίτες μας, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), έλαβε την απόφαση να αναβληθούν όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μέχρι και το τέλος του μηνός Αυγούστου.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP