Ακρόαση Νέων Χορωδών

Ακρόαση Νέων Χορωδών
19 Σεπ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) στα πλαίσια των πολιτιστικών του δράσεων, σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11 -13 στη συνεδριακή αίθουσα του ΔΟΑΠΠΕΧ (Αβάντων 50, 1ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί ακρόαση νέων χορωδών.(soprano ,Alti, Tenori , Bassi). Προαιρετικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρουσιάσουν ένα κομμάτι της αρεσκείας τους από το ελληνικό η ξένο ρεπερτόριο.

Όσοι-ες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή ας επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη της Χορωδίας Χρωμάτων κα.Δέσποινα Γερογιάννη στα τηλ.2221040182 // 6979809510 η στο mail:despinagmage@gmail.com

Σχετικά Άρθρα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜOY ΦΥΣΙΚΟY ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
4 Μάι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜOY ΦΥΣΙΚΟY ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Δείτε εγώ την πρόσκληση:

Στη ΧΑΛΚΙΔΑ, το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO Εφήβων/Νεανίδων και Παίδων/Κορασίδων»
26 Οκτ

Η Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., διοργανώνουν το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO Εφήβων/Νεανίδων και Παίδων/Κορασίδων», που θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα, από τις 27 έως τις 31 Οκτωβρίου 2021, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τ.Καμπούρης» . Επισήμανση: Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας, δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP