Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στις Δημοτικές Κοινότητες Αυλίδας

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στις Δημοτικές Κοινότητες Αυλίδας
12 Δεκ

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΛΙΔΑΣ

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:30, η Δημοτική Κοινότητα Παραλίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού και το Σύλλογο «ΥΡΙΑ», θα πραγματοποιήσει την «τελετή Ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου», στην Παραλία Αυλίδας, στην κεντρική πλατεία.

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Καλοχώρι-Παντείχι

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:00, ο Σύλλογος Απανταχού Παντειχιανών «Ο Αγ. Γεώργιος», με την συνδρομή της Δημοτικής Κοινότητας Καλοχωρίου-Παντειχίου, θα πραγματοποιήσει την «τελετή Ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου», στο πλατεία Χρήστου Κώττη (πλησίον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου).

Συμμετέχουν οι Χορωδίες: Σχολής Εκκλησιαστικής Μουσικής Σχηματαρίου, Γυναικών Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λεύκτρων, του Συλλόγου Απανταχού Παντειχιανών, καθώς επίσης και τα παιδικά τμήματα του Συλλόγου, με χριστουγεννιάτικους και παραδοσιακούς χορούς, και το θεατρικό με την παρουσίαση της παράστασης, «Πως γλύτωσε η Πρωτοχρονιά».

Τέλος, η βραδιά κλείνει με ένα μοναδικό σόου, του ταχυδακτυλουργού Filip .

Σχετικά Άρθρα

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ από 10 ΜΗΝΩΝ έως 3,5 ΕΤΩΝ
19 Νοέ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ από 10 ΜΗΝΩΝ έως 3,5 ΕΤΩΝ Καλώς ήρθατε  στον κόσμο της χαράς. Καλώς ήρθατε στο μαγικό κόσμο της Μουσικής! Νέα πρωινά τμήματα Μουσικής Προπαιδείας, ξεκινούν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, για παιδιά από 10 μηνών έως 3,5 ετών! Διδάσκει η Αθηνά Τσολάκου.   Σκοπός της μουσικής προπαιδείας είναι να μεταδώσει στο παιδί την ομορφιά […]

Θεατρική Παράσταση: «ΟΜΕΡΤΑ : Η σιωπή των Ανδρών»
17 Ιούλ

Η Θεατρική Παράσταση «ΟΜΕΡΤΑ : Η σιωπή των Ανδρών», με τον Κώστα Σπυρόπουλο, θα ανέβει στο θέατρο «Ορέστης Μακρής», Πάρκο Λαού Χαλκίδας, την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00. Τιμές εισιτηρίων: 15,00 ευρώ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 12,00 ευρώ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, ΑΝΕΡΩΝ, ΑΜΕΑ, ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο Πορθμός (Κακαρά). Περίληψη Άμα την πνίξεις… […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP