Το συγκεκριμένο γερμανικό ειδησεογραφικό portal, σε εκτενή αναφορά του για την Ελληνική κρίση, αντιπαραβάλει το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας, ως μια διοργάνωση που προσελκύει τουρισμό σε μια νεκρή για τη χώρα τουριστική περίοδο και ως μια ευκαιρία για μελλοντική τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας! Δείτε το άρθρο ΕΔΩ
Άνοιξε τις πόρτες του το Παραμυθοχωριό

Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλκιδέων άναψε το βράδυ της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου, το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην παραλία της Χαλκίδας, μπροστά από την πλατεία Αγίου Νικολάου.
Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν εκεί και απόλαυσαν τη γιορτινή ατμόσφαιρα και το Παραμυθοχωριό που απλώνεται σε όλη την πλατεία και εντυπωσιάζει.
Πριν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να είναι καλύτερη και παράλληλα ευχαρίστησε την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη και τους συνεργάτες της, που εργάστηκαν σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία για να δώσουν εορταστικό χρώμα στον Δήμο.
Ο δήμαρχος επεσήμανε ακόμη ότι η Δημοτική Αρχή έδωσε ιδιαίτερο βάρος τόσο στον πολιτισμό όσο και στον κοινωνικό τομέα, με στόχο την επίλυση προβλημάτων αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.
Τις καθιερωμένες ευχές προς τους δημότες εξέφρασε και η κ. Ζλακώνη, η οποία αμέσως μετά κάλεσε επί σκηνής το συγκρότημα των ONIRAMA, που βρέθηκαν στη Χαλκίδα χάρη του ΣΟΚFM 104.8, χορηγού της εκδήλωσης, που ανέβασε το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.
Σχετικά Άρθρα
Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 17:00-20:00, ξεκινούν οι εγγραφές στη Δημοτική Σχολή Χορού. Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22210 82897 (από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ), e-mail: chalkisdance@hotmail.com ή στο κτίριο της σχολής Μεσσαπίων & Προαστείου.