bio-Mechanical festival – Πρόγραμμα εκδηλώσεων 1-8 Ιουλίου

bio-Mechanical festival - Πρόγραμμα εκδηλώσεων 1-8 Ιουλίου
26 Ιούν

Το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017, ώρα 20.30 στο Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος θα γίνει η επίσημη έναρξη του bio-Mechanical festival αφιερωμένη στη μνήμη του Δημήτρη Μυταρά: με τον τίτλο ΚΟΧΥΛΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ. Θα μιλήσουν η ζωγράφος Χαρίκλεια Μυταρά και ο πεζογράφος Χρήστος Αμανατίδης. Ποιήματα και κείμενά του θα διαβάσει η φιλόλογος Βασιλική Λευκούδη. Θα προβληθούν αποσπάσματα από το αφιέρωμα στον Δ.Μυταρά της εκπομπής “Παρασκήνιο” σε σκηνοθεσία Λάκη Παπαστάθη. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, ώρα 20.30, στον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, η Ένωση Μικρασιατών Θήβας παρουσιάζει την τραγωδία του Αισχύλου: ΕΠΤΑ ΕΠΙ ΘΗΒΑΣ σε μετάφραση Μιχάλη Γκανά και σκηνοθεσία Ντίνας Αβαγιανού. με τη συμμετοχή μουσικών της Φιλαρμονικής του Δήμου Θηβαίων. Είσοδος με εισιτήριο.
Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, ώρα 20.30, στον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, το Μουσικό Γυμνάσιο Χαλκίδας “Νίκος Σκαλκώτας” παρουσιάζει ένα μουσικό και θεατρικό κολάζ βασισμένο σε έργα του Γκλουκ και του Ευριπίδη με τίτλο IPHIGENIE COLLAGE. Συμμετέχουν τα μουσικά σύνολα του σχολείου. Είσοδος ελεύθερη
Την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, ώρα 20.30, στον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, το Θέατρο Χαλκίδας και το Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη σας προσκαλούν στην προβολή της ταινίας του Μιχάλη Κακογιάννη ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ. Την ταινία προλογίζουν μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης Ερέτριας. Είσοδος ελεύθερη.
Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, ώρα 20.30, στον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος η τετράφωνη μικτή χορωδία Cantus υπό την διεύθυνση του Παύλου Κουρμπέτη σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στα μονοπάτια της μουσικής. ΕΙΝ΄ ΑΠΟ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ’ ΟΝΕΙΡΟ στο πιάνο συνοδεύει η Μορφούλα Μηνά. Μπεντίρ παίζει η Ιωάννα Ανδρώνη και τουμπερλέκι ο Άκης Βακουφτσής. Είσοδος ελεύθερη.
Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017, ώρα 20.30, στον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος, το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την παράσταση της τραγωδίας του Ευριπίδη : Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΑΥΡΩΝ σε μετάφραση, Γιώργου Ιωάννου και σκηνοθεσία- απόδοση χορικών του Γιάννη Κατσάνου. Συμμετέχει το συγκρότημα The knives. Είσοδος με εισιτήριο.
Συνεχίζεται η έκθεση των σπουδαστών της σχολής φωτογραφίας Focus, με τίτλο Τόποι και Μύθοι. Η έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια του bio-Mechanical festival και θα είναι ανοικτή στο κοινό κάθε απόγευμα από τις 18.00 έως τις 23.00, μέχρι τις 11 Ιουλίου 2017. Στον χώρο λειτουργεί info point για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ και γίνεται προπώληση εισιτηρίων, για την παράσταση του θεάτρου Χαλκίδας “Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων”.
Υπενθυμίζουμε ότι τις ημέρες του Φεστιβάλ αναχωρεί λεωφορείο στις 19.30 από την στάση στην Εθνική Τράπεζα της οδού Βενιζέλου για τον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος και στις 23.00 από τον Πολιτιστικό χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος για τη Χαλκίδα. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι στο χώρο λειτουργεί χώρος στάθμευσης για αυτοκίνητα και ποδήλατα. Τηλ. επικοινωνίας: +30 6972 162 440
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://bm-festival.com/

Σχετικά Άρθρα

Κινέζικη αντιπροσωπεία στο Δημαρχείο Χαλκίδας
20 Ιούλ

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Χαλκίδας στο Μέγαρο Κότσικα, πραγματοποίησε την Πέμπτη 20 Ιουλίου κινέζικη αντιπροσωπεία από την Περιφέρεια Τσάογιανγκ του Δήμου του Πεκίνου. Βρέθηκε στη Χαλκίδα, συνοδεύοντας χορευτική ομάδα από την ίδια Περιφέρεια, η οποία λαμβάνει μέρος στο Διεθνές Φισταβάλ Παραδοσιακών Χορών, που διοργανώνει ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης , Πολιτισμού και Περιβάλλοντος […]

Συναυλία Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Ν. Σκαλκώτα
18 Μαΐ

Συναυλία των σπουδαστών κιθάρας και της ορχήστρας κιθαριστών της τάξης, του Δημήτρη Δερδενέ, διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας »Νίκος Σκαλκώτας», την Κυριακή 20 Μαΐου και ώρα 7.00μ.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ν. Αρτάκης-αίθουσα χορού, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP