bioMechanicalfestival – Πολιτιστικά δρώμενα, 1 – 31 Ιουλίου, στον πολιτιστικό χώρο της Αυλιδείας Αρτέμιδος

bioMechanicalfestival - Πολιτιστικά δρώμενα, 1 - 31 Ιουλίου, στον πολιτιστικό χώρο της Αυλιδείας Αρτέμιδος
12 Ιούν

To bioMechanicalfestival είναι η διοργάνωση του Θεάτρου Χαλκίδας με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και του ΔΟΑΠΠΕΧ, στην οποία ο χώρος του ανενεργού λατομείου στο Μικρό Βαθύ Αυλίδας, γεμίζει με ενέργεια μέσα από την παρουσίαση ομάδων, συλλόγων και νέων καλλιτεχνών απ’ όλο τον κόσμο, γύρω από την θεματική «Αρχαίοι Μύθοι στην Μετα Βιομηχανική Εποχή».

Η ανάδειξη του τοπόσημου της Αυλίδειας Αρτέμιδας σε Πολιτιστικό Χώρο διεθνούς εμβέλειας, η συμβολή μας στην δημιουργία νέων, αυθεντικών καλλιτεχνικών και πολιτιστικών τάσεων και η δημιουργία διαύλων επικοινωνίας με το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον αποτελούν τα συστατικά στοιχεία της προσπάθειας μας.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα και πληροφορίες στη σελίδα http://bm-festival.com/

Επίσης, Το Θέατρο Χαλκίδας σας καλεί να διαδώσετε το κάλεσμα του για εθελοντική δράση. Συμπληρώστε την αίτηση Εθελοντή, που θα βρείτε στη σελίδα του bioMechanicalfestival.

Σχετικά Άρθρα

Παρουσίαση του βιβλίου Στην αγκαλιά του φόβου, του Ιωσήφ Φίλου
13 Νοέ

Οι εκδόσεις “ΟΣΤΡΙΑ” και ο συγγραφέας Ιωσήφ Φίλος με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ, πραγματοποιούν την παρουσίαση του βιβλίου του, “Στην Αγκαλιά του Φόβου”, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, και ώρα 19.00 στο Κόκκινο Σπίτι Χαλκίδας. Το βιβλίο θα προλογίσει και θα παρουσιάσει ο ίδιος ο συγγραφέας, Ιωσήφ Φίλος.

Επίσκεψη Δημοτικού Σχολείου Πολιτικών στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ
29 Μαρ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Πολιτικών και συγκεκριμένα από τις τάξεις Β και Δ Δημοτικού στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. .

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP