Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών
18 Ιούλ

Το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας, θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα την Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00, στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι).

Το πρόγραμμα με τις Χώρες και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους από την Ελλάδα και το Ν. Εύβοιας, έχει ως εξής:
Πέμπτη 20 Ιουλίου – Χορευτικοί Σύλλογοι: Δασκάλων & Νηπιαγωγών, Κρητών «Ο Ψηλορείτης», Βασιλικού, Κύμης, Μάκιστος, Ιστιαίας και ΚΙΝΑ
Παρασκευή 21 Ιουλίου — Χορευτικοί Σύλλογοι: Δροσιάς, Ρίζες Ψαχνών, Πάτρας και ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΚΙΝΑ, Ν. ΑΦΡΙΚΗ

Σχετικά Άρθρα

Θερινές παραστάσεις τμημάτων της Δημοτικής Σχολής Χορού ΔΟΑΠΠΕΧ
22 Ιούν

Η Δημοτική Σχολή Χορού σας προσκαλεί, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στην παράσταση κλασικού χορού (τμήματα παιδικά & εφηβικά) με τίτλο «Ένα Μαγικό Δωμάτιο» και το Σάββατο 1 Ιουλίου, στην παράσταση Flamenco, με κοινή ώρα έναρξης 20:00, στο Θέατρο Παπαδημητρίου. Είσοδος ελεύθερη.

Εγκαίνια της Δημοτικής Πινακοθήκης Χαλκίδας
18 Απρ

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Δημοτικής Πινακοθήκης  – πρώην κτίριο ΑΣΑΧ, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα. Παράλληλα θα εγκαινιαστεί η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο: “Η Εύβοια του Δημήτρη Μυταρά”, επιλογές έργων απο την Ιδιωτική Συλλογή της ΑΓΕΤ Ηρακλής.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP