Το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας ”Νίκος Σκαλκώτας” του ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη συναυλία, ” Όνειρο παιδιών…”, με τις τάξεις Μουσικής Προπαιδείας και Μονωδίας της Αθηνάς Τσολάκου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 8.00μ.μ, στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Διήμερες εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Εύβοιας
Διήμερες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την απελευθέρωση της Εύβοιας απο τον Τουρκικό Ζυγό, θα πραγματοποιηθούν 8 και 9 Απριλίου 2017, με τη συνεργασία του Δήμου Χαλκίδας, της ΟΠΣΕ, του ΔΟΑΠΠΕΧ και της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 8 Απριλίου,
19.30 – Λαμπαδηδρομία απο το Κόκκινο Σπίτι με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και Χορευτικών Συγκροτημάτων
20.00 – Άφιξη στο Τζαμί
20.10 – Πρόγραμμα Παραδοσιακών Χορών
Κυριακή 9 Απριλίου,
10.45, – Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Χαλκίδας, δοξολογία.
Σχετικά Άρθρα
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 επίσκεψη από το 1ο Νηπιαγωγείο Ψαχνών στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. .

