Δήλωση Συμμετοχής-«Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου»

Δήλωση Συμμετοχής-Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου
24 Ιαν

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα και την Εύβοια, κάθε χρόνο γιγαντώνουν με τις συμμετοχές τους το νέο αποκριάτικο θεσμό που έχει δημιουργηθεί, τα «ΓΑΪΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ».

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό και συγκινητικό θέαμα εκατοντάδων χορευτών, όλων των ηλικιών, που κατακλύζουν με τα Γαϊτανάκια τους τόσο την παραλία Χαλκίδας, όσο και τα στενά του Ευρίπου μέσα στη θάλασσα.

Συνεπώς και την εφετινή αποκριά και συγκεκριμένα, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.30 το πρωί, σας περιμένουμε για ακόμη μια μοναδική εμφάνιση, με ρεκόρ συμμετοχών!!!!

Η πρόσκληση απευθύνεται στα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων, στα σχολεία (Δημοτικά, Γυμνάσια & Λύκεια), αλλά και σε ανεξάρτητες ομάδες όλων των ηλικιών που μπορούν να συγκροτηθούν και να χορέψουν με το δικό τους γαϊτανάκι!!

Ακολουθεί νησιωτικό γλέντι, με την ορχήστρα του Νίκου Οικονομίδη.

 

Δηλώσεις συμμετοχής, μέχρι τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.

Εκτός των βασικών χορών που είναι τα Γαϊτανάκια και το Καβοντορίτικο, θα σας ενημερώσουμε με νεότερη επιστολή μας για τους υπόλοιπους 4 έως 5 χορούς που πλαισιώνουν την κυρίως παρουσίαση.

Τηλέφωνα για συμμετοχή: 2221351164 και 2221061071 fax: 2221061072

email: dchalkis@otenet.gr

Σχετικά Άρθρα

«ΚΥΖΙΚΕΙΑ 2017»
7 Αυγ

Ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων, όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, διοργανώνει στη Δημοτική Ενότητα Ν. Αρτάκης, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΚΥΖΙΚΕΙΑ 2017», σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς Συλλόγους. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: >Σάββατο 29/7 – (Πάρκο Κυζικείων) ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: “ΜΙΑ ΦΟΡΑ & ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ” Με την Παιδική Θεατρική Ομάδα Ν. Αρτάκης […]

NEGROPONTE - Έκθεση Ζωγραφικής του Andrea Valleri
22 Ιούλ

Τετάρτη 24 έως 29 Ιουλίου 2019 – Έκθεση Ζωγραφικής του Andrea Valleri «NEGREPONTE», στo Κόκκινο Σπίτι. Ώρες λειτουργίας: 19:00-22:00 Στο σημείωμά του ο Καλλιτέχνης αναφέρει….. NEGROPONTE Negroponte, ονομασία που έδωσαν οι Ενετοί στο νησί της Εύβοιας, είναι ο τίτλος αυτής της έκθεσης εικαστικής τέχνης αφιερωμένη στο θέμα της ιστορικής μνήμης, σε αντίθεση με τις αποδομητικές […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP