Δήλωση Συμμετοχής-«Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου»

Δήλωση Συμμετοχής-Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου
24 Ιαν

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα και την Εύβοια, κάθε χρόνο γιγαντώνουν με τις συμμετοχές τους το νέο αποκριάτικο θεσμό που έχει δημιουργηθεί, τα «ΓΑΪΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ».

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό και συγκινητικό θέαμα εκατοντάδων χορευτών, όλων των ηλικιών, που κατακλύζουν με τα Γαϊτανάκια τους τόσο την παραλία Χαλκίδας, όσο και τα στενά του Ευρίπου μέσα στη θάλασσα.

Συνεπώς και την εφετινή αποκριά και συγκεκριμένα, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.30 το πρωί, σας περιμένουμε για ακόμη μια μοναδική εμφάνιση, με ρεκόρ συμμετοχών!!!!

Η πρόσκληση απευθύνεται στα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων, στα σχολεία (Δημοτικά, Γυμνάσια & Λύκεια), αλλά και σε ανεξάρτητες ομάδες όλων των ηλικιών που μπορούν να συγκροτηθούν και να χορέψουν με το δικό τους γαϊτανάκι!!

Ακολουθεί νησιωτικό γλέντι, με την ορχήστρα του Νίκου Οικονομίδη.

 

Δηλώσεις συμμετοχής, μέχρι τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.

Εκτός των βασικών χορών που είναι τα Γαϊτανάκια και το Καβοντορίτικο, θα σας ενημερώσουμε με νεότερη επιστολή μας για τους υπόλοιπους 4 έως 5 χορούς που πλαισιώνουν την κυρίως παρουσίαση.

Τηλέφωνα για συμμετοχή: 2221351164 και 2221061071 fax: 2221061072

email: dchalkis@otenet.gr

Σχετικά Άρθρα

Παρουσίαση του βιβλίου Στην αγκαλιά του φόβου, του Ιωσήφ Φίλου
13 Νοέ

Οι εκδόσεις «ΟΣΤΡΙΑ» και ο συγγραφέας Ιωσήφ Φίλος με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ, πραγματοποιούν την παρουσίαση του βιβλίου του, «Στην Αγκαλιά του Φόβου», το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, και ώρα 19.00 στο Κόκκινο Σπίτι Χαλκίδας. Το βιβλίο θα προλογίσει και θα παρουσιάσει ο ίδιος ο συγγραφέας, Ιωσήφ Φίλος.

Παράσταση απο την κορυφαία ακροβατική ομάδα της Κίνας, στη Χαλκίδα
2 Μαΐ

Με 60 χρόνια ιστορία και δεκάδες διεθνή βραβεία η κορυφαία ακροβατική ομάδα της Κίνας «Wuhan Acrobatic Troupe» θα δώσει μια μοναδική παράσταση στη Χαλκίδα την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 11 πμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου Τ. Καμπούρης. Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό. Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο της αδελφοποίησης του Δήμου Χαλκιδέων με το […]