Δήλωση Συμμετοχής-«Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου»

Δήλωση Συμμετοχής-Τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου
24 Ιαν

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα και την Εύβοια, κάθε χρόνο γιγαντώνουν με τις συμμετοχές τους το νέο αποκριάτικο θεσμό που έχει δημιουργηθεί, τα «ΓΑΪΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ».

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό και συγκινητικό θέαμα εκατοντάδων χορευτών, όλων των ηλικιών, που κατακλύζουν με τα Γαϊτανάκια τους τόσο την παραλία Χαλκίδας, όσο και τα στενά του Ευρίπου μέσα στη θάλασσα.

Συνεπώς και την εφετινή αποκριά και συγκεκριμένα, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.30 το πρωί, σας περιμένουμε για ακόμη μια μοναδική εμφάνιση, με ρεκόρ συμμετοχών!!!!

Η πρόσκληση απευθύνεται στα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων, στα σχολεία (Δημοτικά, Γυμνάσια & Λύκεια), αλλά και σε ανεξάρτητες ομάδες όλων των ηλικιών που μπορούν να συγκροτηθούν και να χορέψουν με το δικό τους γαϊτανάκι!!

Ακολουθεί νησιωτικό γλέντι, με την ορχήστρα του Νίκου Οικονομίδη.

 

Δηλώσεις συμμετοχής, μέχρι τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.

Εκτός των βασικών χορών που είναι τα Γαϊτανάκια και το Καβοντορίτικο, θα σας ενημερώσουμε με νεότερη επιστολή μας για τους υπόλοιπους 4 έως 5 χορούς που πλαισιώνουν την κυρίως παρουσίαση.

Τηλέφωνα για συμμετοχή: 2221351164 και 2221061071 fax: 2221061072

email: dchalkis@otenet.gr

Σχετικά Άρθρα

Παιδική Θεατρική παράσταση: «Η Ωραία Κοιμωμένη»
25 Ιούλ

Το Σάββατο 5 Αυγούστου και ώρα 21:00, στο Θέατρο Ορέστη Μακρή (Πάρκο Λαού Χαλκίδας) θα παρουσιαστεί η παιδική θεατρική παράσταση «Η Ωραία Κοιμωμένη» Τιμή ταμείου: 10€ γενική είσοδος Τιμές προπώλησης: 8€ (έξω από το χώρο του θερινού Κινηματογράφου REX) Το κλασσικό, αγαπημένο παραμύθι Ωραία Κοιμωμένη, έρχεται το καλοκαίρι να κερδίσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, […]

Συναυλία Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας ''Νίκος Σκαλκώτας''
14 Νοέ

Το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας »Νίκος Σκαλκώτας» του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. διοργανώνει Συναυλία με τους καθηγητές : Marcel Spinei στo βιολοντσέλλο, τη Γιάννα Γκαρά στο πιάνο και με τη συμμετοχή μαθητών τους, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο,19 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό!

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP