Ένα δροσερό μουσικό ταξίδι θα απολαύσουμε την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00, στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι), απο τον Χορωδιακό Σύλλογο Χαλκίδας και τη Χορωδία 50+. Διευθύνουν: Ζήσης Κολιογιώργης και Μαρία Κωτσή. Είσοδος ελεύθερη.
Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, που έχει οριστεί η 3η Δεκέμβρη, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων, πραγματοποιεί δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, απο τις 10.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της Αβάντων (πίσω απο τον Ι.Ναό του Αγίου Νικολάου).
“Στολίζουμε το δικό μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο, κηρύττοντας την έναρξη των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην πόλη μας. Εορταστικό τόνο στην εκδήλωση θα δώσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων και ο Άγιος Βασίλης”
Σχετικά Άρθρα
Ευχαριστούμε τους φορείς που βοήθησαν, συμμετείχαν, στη διοργάνωση του φετινού Θαλασσινού Καρναβαλιού Αστυνομία ΕύβοιαςΤροχαία ΧαλκίδαςΛιμεναρχείο Χαλκίδας Πυροσβεστική ΧαλκίδαςΟΛΝΕΕΚΑΒΣώμα Σαμαρειτών Χαλκίδας

