Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ
27 Νοέ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, που έχει οριστεί η 3η Δεκέμβρη, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων, πραγματοποιεί δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, απο τις 10.30  το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της Αβάντων (πίσω απο τον Ι.Ναό του Αγίου Νικολάου).

“Στολίζουμε το δικό μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο, κηρύττοντας την έναρξη των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην πόλη μας. Εορταστικό τόνο στην εκδήλωση θα δώσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων και ο Άγιος Βασίλης”

Σχετικά Άρθρα

Συναυλία με τον Χορωδιακό Σύλλογο Χαλκίδας και τη Χορωδία 50+
3 Ιούλ

Ένα δροσερό μουσικό ταξίδι θα απολαύσουμε την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00, στην πλατεία Μάλλιου (Κόκκινο Σπίτι), απο τον Χορωδιακό Σύλλογο Χαλκίδας και τη Χορωδία 50+. Διευθύνουν: Ζήσης Κολιογιώργης και Μαρία Κωτσή. Είσοδος ελεύθερη.

Ευχαριστούμε τους φορείς που βοήθησαν στη λήψη μέτρων για την ασφάλεια στο Θαλασσινό Καρναβάλι!
15 Μαρ

Ευχαριστούμε τους φορείς που βοήθησαν, συμμετείχαν, στη διοργάνωση του φετινού Θαλασσινού Καρναβαλιού Αστυνομία ΕύβοιαςΤροχαία ΧαλκίδαςΛιμεναρχείο Χαλκίδας Πυροσβεστική ΧαλκίδαςΟΛΝΕΕΚΑΒΣώμα Σαμαρειτών Χαλκίδας

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP