Με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση βιβλίων, του Χαλκιδέου Συγγραφέα, Σάββα Τσαρτίνογλου. Η παρουσίαση θα γίνει στον αύλειο χώρο του Κόκκινου Σπιτιού, εφόσον το ευνοούν οι καιρικές συνθήκες, σε διαφορετική περίπτωση θα μεταφερθεί εντός.
Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, που έχει οριστεί η 3η Δεκέμβρη, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων, πραγματοποιεί δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, απο τις 10.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της Αβάντων (πίσω απο τον Ι.Ναό του Αγίου Νικολάου).
“Στολίζουμε το δικό μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο, κηρύττοντας την έναρξη των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην πόλη μας. Εορταστικό τόνο στην εκδήλωση θα δώσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων και ο Άγιος Βασίλης”
Σχετικά Άρθρα
¨ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ¨ Θέατρο Ορέστης Μακρής // Πέμπτη 4 Ιουλίου ώρα 21:00 Γενική είσοδος 7€ – Κρατήσεις 6944062928

